BOLJI I NAPREDNIJI: Stiže novi MacBook Air od 12 inča?

Novi model će biti zlatna sredina između već postojećih od 11 i 13 inča i spojiće najbolje od oba u jedan uređaj. Posedovaće novi Retina ekran visoke rezolucije kao i touchpad koji neće imati nikakve fizičke dugmiće, a neće posedovati ni ventilator već će se hladiti na neki drugi način

  • 0

Apple bi ove godina mogao da lansira novu verziju MacBook Air-a koji će doneti neke zanimljive karakteristike, uključujući ekran od 12 inča, novi Retina displej visoke rezolucije, kao i novi dizajn touchpad-a koji neće imati nikakve dugmiće. Ono što je još interesantnije je što ovaj model neće imati ventilator već će se hladiti na neki drugi način.

Novi Apple-ov patent za touchpad koristiće senzore umesto standardnih fizičkih dugmića što će omogućiti da novi MacBook laptopovi budu još tanji. Izvor koji je izneo sve ove informacije, potvrdio je i da se radi na iWatch-u, ali da je još u prototip fazi i da se njegovo predstavljanje ne očekuje u skorije vreme.

- Očekujemo da će dvanaestoinčni model doneti svu prenosivost modela od 11 inča, kao i produktivnost većeg modela od 13 inča. Ekran veće rezolucije će takođe ponuditi do sada neviđeni vizuelni doživljaj. - izjavio je Ming-Chi Kuo analitičar hartija od vrednosti. Analitičari su obično bili precizni kada su u pitanju ranija predviđanja karakteristika novih Apple-ovih uređaja.

Još uvek nije poznato da li će se i kada ovaj model pojaviti, kao i koliko će biti njegova cena, ali ovo nije prvi put da se pominje MacBook Air od dvanaest inča.

(Telegraf.rs / Izvor: yahoo.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA