ACER POKLANJA 10.000 DINARA: Gejming laptop Aspire E1-530 G, odlične karakteristike i fenomenalna cena

Ovaj laptop nudi najviše za uloženi novac. Ovog vikenda će biti na akciji u svim Mercator i Roda supermarketima po ceni od 39.990, a inače mu je regularna 49.990 dinara. Količine su ograničene pa vam preporučujemo da ne propustite ovu idealnu priliku

  • 3

Acer laptopovi iz serije Aspire E1 donose proverene tehnologije koje garantuju izvrsnu produktivnost, zabavu i komunikaciju. U pitanju su pristupačni prenosni računari koji su dovoljni tanki i laki za nošenje, a sadrže veoma dobre procesore i u kombinaciji sa neintegrisanom NVIDIA GeForce GT 720M grafičkom karticom idealni su za svakodnevne poslove, ali i gejming. Predstavljamo vam Acer Aspire E1-530 G koji poseduje sve pomenute karakteristike.

Regularna cena ovog modela je 49.990 dinara ali je u svim Mercator i Roda supermarketima na ackiji koja će trajati od 4. do 6. aprila, i ovaj odličan laptop možete kupiti po ceni od 39.990 i tako uštedeti 10.000 dinara.

Odličan kvalitet kućišta i ekran od 15.6 inča garantuju vrhunsku udobnost prilikom rada na njemu. Bilo da sedite u kancelariji ili ste na putu, uživaćete u svakoj sekundi koju provedete sa njim. Rezolucija ekrana od 1366 x 768 piksela garantuje odličan prikaz svih multimedijalnih sadržaja. Gledanje filmova, igranje video igrica, ili listanje omiljenih fotografija je pravo uživanje.

Pored udobnosti i prenosivosti bitna je i brzina. Aspire E1-530 G ima dvojezgarni Intel Pentium 2117U procesor, koji radi na 1.8 GHz, četiri gigabajta RAM memorije, 500 gigabajta hard disk i veoma bitna stavka,  neintegrisanu NVIDIA GeForce GT 720M grafičku karticu. Sve ove karakteristika garantuju brzinu u svim mogućim situacijama kao što su internet, gledanje multimedijalnih sadržaja, rad u poslovnom okruženju ali i za opuštanje uz poneku video igricu.

Jednom rečju, kompletan laptop iz koga ćete maksimalno izvući za uloženi novac. Predlažemo vam da ovog vikenda posetite najbliži Mercator ili Roda supermarket jer su količine ograničene. Ne propustite ovu fenomenalnu priliku i uštedite 10.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA