Pogledajte kako je bilo na otvaranju Gigatron Megastore-a (FOTO)

Otvaranju su prisustvovale brojne poznate ličnosti, a Lena Kovačević, poznata pevačica i Asus Brand Ambasador održala je koncert za sve prisutne. Oni najsrećniji kući su otišli punih ruku osvojivši neke od brojnih nagrada

  • 1

Gigatron je otvorio vrata svoje nove prodavnice, tačnije prve "multibrand koncept" radnje na našim prostorima. U sklopu Gigatron Megastore-a su i zvanične Acer i Asus prodavnice, a ona se nalazi na drugom spratu Ušće Shopping Centra, na mestu prethodne bioskopske blagajne. Na svečanom otvaranju bio je veliki broj poznatih ličnosti, predstavljeni su i najnoviji modeli laptopova, tableta, mobilnih telefona, foto-aparata i druge prateće opreme.

Lena Kovačević, poznata pevačica i Asus Brand Ambasador bila je specijalni gost otvaranja, i povodom toga održala je koncert za sve prisutne. Pored nje, bile su i druge poznate ličnosti: Branislav Lečić, Suzana Mančić, Aleksa Jelić, Ana Bebić, Sara Jovanović i  drugi.

Za dan otvaranja Gigatron je spremio brojna iznenađenja za svoje kupce, pa su tako oni najsrećniji kući otišli punih ruku osvojivši neke od vrednih nagrada.

Pogledajte atmosferu sa otvaranja prve "multibrand koncept" prodavnice kod nas, Gigatron Megastore-a:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA