GIGATRON I SAMSUNG: Zvanični početak prodaje Galaxy S5 smartfona u SC "BIG" u Novom Sadu

Sve posetioce oduševiće koncert Jelene Tomašević, a prvih pet kupaca Galaxy S5 pametnog telefona na poklon dobijaju i Galaxy Gear 2 pametni sat. Svečano otvaranje i prodaja počinje 23. aprila u 18 časova

  • 7

Kompanije Gigatron i Samsung obeležiće zvaničan početak prodaje najnovijeg uređaja Galaxy S5 u maloprodaji 23. aprila od 18 časova, u šoping centru “BIG” u Novom Sadu. Ovim povodom za sve posetioce biće organizovan koncert Jelene Tomašević, kojim će ujedno biti obeleženo otvaranje Gigatron radnje u okviru koje posebno mesto zauzima Samsung Brand Store, ali i najavljena dostupnost GALAXY S5 na otvorenom tržištu.

Pored ovoga, prvih pet kupaca novog Galaxy S5 pametnog telefona, na poklon će dobiti i Galaxy Gear 2 pametni sat, a svi kupci dobijaju S View Cover futrolu.

Peta generacija popularne GALAXY S serije predstavlja kombinaciju vrhunske kamere, brzog povezivanja, alata koji korisnicima pomažu da budu u dobroj formi, kao i funkcija koje objedinjuju naprednu zaštitu uređaja.

Samsung GALAXY S5 poseduje kameru od 16 megapiksela, najbrži autofokus na svetu sa brzinom do 0.3 sekunde i napredni HDR (visoki dinamički opseg), što dopušta reprodukciju prirodnog svetla i boje sa upečatljivim intenzitetom i to u svim okolnostima.

Uređaj ima KNOX rešenje za zaštitu podataka, kao i skener prsta sa funkcijom bezbednog biometrijskog zaključavanja ekrana. Otporan je na kišu, tečnost i prašinu. Poseduje i unapređenu opciju S Health 3.0 za sveobuhvatan personalni fitnes-monitoring i ugrađeni monitor srčanog ritma. Samsung GALAXY S5 ima moderan i glamurozan izgled, a u Gigatronu će biti dostupan u crnoj, beloj, plavoj i zlatnoj boji.

Svečano otvaranje i zvanični početak prodaje najavljeni su za sredu, 23. aprila u 18 sati. Pozivamo vas da dođete, uživate u zabavi i uverite se u jedinstvene karakteristike i vrhunske performanse trenutno najpopularnijeg uredjaja na tržištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA