ŽELITE GOOGLE GLASS? Spremite tri prosečne plate

Njihova cena je veća od svih trenutno dostupnih smartfona i kod nas i u svetu. Očekuje se da će za par meseci, kada ovaj uređaj stigne i do Evrope biti nešto jeftiniji

  • 10

Za "samo 1.100 evra", odnosno 1.500 dolara, kako stoji na Google promo oglasima, možete imati čitav svet "na dohvat oka" i dobiti potpun pristup svim informacijama sa interneta uz pomoć Google Glass-a.

Na ovaj gedžet se nije lako navići. One koji već nose neke naočare, ovo čudo tehnike na prvom testiranju obično iritira. Iako nam Google Glass nije još uvek zvanično dostupan, u Srbiji ćemo za njih morati da radimo tri meseca, pošto im je cena veća od bilo kojeg trenutno dostupnog smartfona i kod nas i u svetu.

Ipak, to što su sve funkije sada "na dohvat oka" Google Glass čini atraktivnim i praktičnim, bez obzira što skoro sve opcije odavno imamo i u pametnim telefonima. Zbog toga je i cena od 1.100 evra (koliko košta na američkom tržištu) nešto o čemu se može diskutovati.

Iako je za mnoge to previše, možda je utešno to što se Google Glass našao u slobodnoj prodaji samo jedan dan. Očekuje se da će za par meseci, kada ovaj uređaj stigne i do Evrope, biti nešto jeftinije.

Naš utisak o ovom gedžetu možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvrk

    22. april 2014 | 23:16

    3 u Beogradu, 6 u Srbiji!

  • R8

    22. april 2014 | 20:40

    Ma samo ako necu....tsko je bilo i sa samsung gear prvo je kostao 300 do 400 €;a sada vec 150......jer ako nemogu da prodaju te sarene laze, kao da ih i nemaju.....

  • Dragan

    23. april 2014 | 00:42

    Za godinu dana kostace 300 evra, kao i sve ostalo.. tehnologija ide dalje.. niko nije lud da plati toliko bar ne u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA