HTC One M8 stigao u VIP prodavnice (FOTO)

Najnoviji pametni telefon kompanije HTC dostupan je u Vip-u u tamno sivoj i zlatnoj boji, po ceni već od jedan dinar u paketima Smart Max i BizPartner Zauvek 4000, a prvih 50 kupaca dobiće na poklon prenosivi HTC punjač za telefon

  • 4

Kompanija Vip Mobile saopštila je danas da je u njene poslovnice stigao smart telefon HTC One M8, po ceni već od jedan dinar. Prvih 50 kupaca unapređene verzije nagrađivanog modela HTC One (M7) dobiće na poklon prenosivi HTC punjač za telefon. 

Novi HTC One M8 ima izdržljivo kućište izrađeno od jednog komada visokokvalitetnog metala i petoinčni Full HD 1080p ekran.

Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 801 čipset sa četiri jezgra i Android 4.4 KitKat operativni sistem, a dolazi sa novim HTC Sense 6 korisničkim interfejsom.

Za fotografije profesionalnog izgleda zadužena je inovativna Duo tehnologija sa primarnom HTC UltraPixel kamerom od 2.0 um piksela koja snima u 1080p Full HD i HDR video tehnici, i sekundarna kamera koja prikuplja informacije o dubini kadra. Prednja kamera je pet megapiksela, sa BSI senzorom, širokougaonim objektivom i HDR opcijom.

Za uživanje u zvuku visoke definicije tu su dva prednja stereo zvučnika sa novim pojačalom, redizajnirane komore zvučnika i prilagođen audio profil.

Novi HTC One M8 dostupan je u Vipu u tamno sivoj i zlatnoj boji, po ceni već od jedan dinar u paketima Smart Max i BizPartner Zauvek 4000.

(Telegraf / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA