SPREMITE SE: Flappy Bird se vraća jači nego ikad

Nova verzija Flappy Birda pojaviće se u avgustu, a njen tvorac izjavio je da će ona biti namenjena za više igrača, ali i da će biti manje zavisna

  • 6

Na radost ili žalost mnogih igrača koji su postali zavisni zbog, sada već poznate gejmerske senzacije Flappy Bird, njen tvorac Dong Ngujen rešio je da je ponovo vrati na markete. U intervjuu za CNBC, Dong je izjavio da će nova verzija popularne igrice biti namenjena za više igrača i izazivaće manju zavisnost nego prethodna.

Dong je Flappy Bird povukao sa marketa u vreme kada je bila najpopularnija, a on dnevno zarađivao 50.000 dolara. Glavni razlog njegove odluke bio je taj što je ona kod velikog broja igrača izazivala zavisnost. Igrači su bili u ulozi male ptice kojoj su povećavali visinu tapkanjem po ekranu, a cilj je bio da se prođe kroz što veći broj prepreka.

Bilo je pravo iznenađenje kada je Ngujen rešio da je povuče sa marketa, što je dovelo do pojavljivanje gomile njenih klonova. Jedno vreme su se čak telefoni koji su imali instaliranu originalnu igru prodavali po ogromnim cenama.

Igra je bila preuzeta preko 50 miliona puta, a nova verzija Flappy Birda pojaviće se u avgustu.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA