KO KAŽE DA NE MOŽE DA BUDE MALO, A MOĆNO? Ovo je Lenovo IdeaCentre Q190, najmanji računar na svetu

Ovaj uređaj je veličine jedne knjige tako da zahteva veoma malo prostora, pa ga možete postaviti bukvalno bilo gde, a svojim performansama oduševiće svakoga ko provede bar malo vremena sa njim

  • 1

Iz kompanije Lenovo stiže nam najmanji desktop računar na svetu. U pitanju je IdeaCentre Q190 koji je veoma kompaktan, a dolazi sa velikim izborom multimedijalnih funkcija koji će vaš televizor pretvoriti u centar za zabavu. Na njemu možete da gledate video klipove, filmove, surfujete internetom ili igrate video igrice.

Lenovo IdeaCentre Q190 je veličine jedne knjige tako da zahteva veoma malo prostora, pa ga možete postaviti bukvalno bilo gde.

Sa grafikom Full HD rezolucije, 7.1 surround zvučnim sistemom i opcionalnim Blu-ray disk drajvom koji podržava Blu-ray 3D reprodukciju, ovaj mališa će doneti novi vid zabave u vaš dom. Kao dodatak za Lenovo IdeaCentre Q190, moguće je kupiti bežični multimedijalni upravljač, koji u sebi ima ugrađenu mini tastaturu i miša.

Neverovatnu snagu najmanjem računaru na svetu daje snažni Intel Pentium dvojezgarni procesor, hard disk od jednog terabajta, integrisana grafička kartica Intel HD 3000 i četiri gigabajta RAM memorije.

Svoju muziku, filmove i fotografije jednostavno možete deliti uz pomoć "Lenovo Cloud-a", a "Lenovo Rescue System" učiniće bekapovanje fajlova što jednostavnijim. Brz prenos podataka između Lenovo IdeaCentre Q190 i ostalih uređaja sa USB 3.0, do deset puta brže u odnosu na prethodne USB tehnologije.

Savršen uređaj za sve one kojima računar nije potreban za rad u zahtevnim programima već prvenstveno za zabavu. Sa njim ćete uživati iz udobnosti vašeg kauča, a pored toga što je funkcionalan i kompaktan, lepo će se uklopiti u enterijer vaše dnevne sobe zbog svog sofisticiranog dizajna.

Cena Lenovo IdeaCentre Q190 iznosi 33.990 dinara, a više informacija možete pogledati OVDE.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA