Fenomenalni Gigabyte GSmart Saga S3 pametni telefon je stigao u Gigatron

Trenutna cena ovog smart telefona je 24.990 dinara, i njegovom kupovinom možete uštedeti 3.000 dinara. Svaki kupac ovog uređaja na poklon dobija i "Book cover" futrolu, a ovaj smartfon će vam pomoći da odvojite posao od privatnog života ili efikasnije organizujte svoje troškove bez korišćenja dva telefona

  • 1

Gigatron predstavlja sjajne novosti iz fabrike renomiranog proizvođača Gigabyte-a, najnoviji model smart telefona, GSmart Saga S3. Moguće je korišćenje dve SIM kartice istovremeno kako bi uvek i svuda bili dostupni, a ovaj uređaj je trenutno na sniženju i njegovom kupovinom ćete uštedeti 3.000 dinara.

Cena Gigabyte GSmart Saga S3 smart telefona je 24.990 dinara, i moguće ga je naći samo u Gigatronu. Svaki kupac ovog uređaja na poklon dobija i "Book cover" futrolu.

Ovaj smartfon poseduje kapacitivni IPS, multitouch displej od 6 inča sa 245 piksela po inču i HD rezolucije 720 x 1280 odličnog kontrasta i živopisnih boja. Cortex-A7 procesor sa četiri jezgra i taktom rada na 1.3 GHz , kao i 1GB ram memorije su tu da obezbede nesmetan i brz rad u aplikacijama sa manjom potrošnjom i boljom optimizacijom za surfovanje internetom.

Integrisana memorija od 8 gigabajta može se proširiti sa još 32 pomoću microSD kartica tako da se na ovaj uređaj mogu bezbrižno instalirati sve aplikacije, snimati slike, ili slušati muzika gde god poželite. Uređaj dolazi sa instaliranim Android 4.2 Jelly Bean operativnim sistemom.

Multimedijalno iskustvo unaprediće kamera od 8 megapiksela sa Sony BSI senzorom i Sapphire Crystal sočivom koju možete kontrolisati glasovnim komandama. Izgovaranjem reči "slikaj" ili "osmeh" kamera će automatski napraviti fotografiju.

Gigatron je kao i uvek obezbedio odlične načine plaćanja. Moguća je kupovina na odloženo do 300 dana bez kamate, platite kada i koliko želite. Tu su i krediti do 60.000 dinara za koje vam je dovoljna samo lična karta. Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetit Gigatron.rs

Vidimo se na preko 20 lokacija širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA