ODUŠEVIĆE VAS: Stigla je još bolja Instagram aplikacija!

Nova verzija popularne aplikacije dobila je svoj najveći update još od kraja 2013. godine. Korisnici će od sada između ostalog moći da podešavaju osvetljenost, kontrast, saturaciju i toplinu boja na fotografijama pre nego što ih podele sa prijateljima

  • 8

Instagram je najpopularnija društvena mreža za razmenu fotografiju na svetu, a sada je u svojoj aplikaciji za pametne telefone predstavila i nekoliko novih mogućnosti. Korisnici će od sada između ostalog moći da podešavaju osvetljenost, kontrast, saturaciju i toplinu boja na fotografijama.

Novi alat za poboljšavanje fotografija najavljen je na zvaničnom blogu Instagrama, a update aplikacije je već dostupan za preuzimanje na App Store-u i Google Play-u.

Nove opcije će fanovima fotografije dati jednostavan, ali moćan način za podešavanje svih bitnih stvari na svojim umetničkim delima pre nego što ih podele sa prijateljima. Do sada je u Instagram aplikaciji bilo moguće jedino dodavanje različitih filtera.

Ovo je prva velika promena u Instagram aplikaciji još od kraja 2013. godine, kada je kompanija omogućila korisnicima da svojim prijateljima šalju privatne video klipove i fotografije.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA