POČELA JE BRAZILMANIJA: Pratite SP u fudbalu na Telegraf aplikaciji

Za sve fanove fudbala, nova Telegraf aplikacija će sigurno biti odličan "alat" za praćenje Mundijala gde god da se nalazite. U nastavku saznajte šta smo vam sve spremili

  • 0

Svetsko prvenstvo u fudbalu je počelo. Prva utakmica je završena, a kako bi naši čitaoci uvek dobijali najnovije, ekskluzivne informacije sa ovogodišnjeg Mundijala, odlučili smo da u našu, sada već dobro poznatu aplikaciju za Android i iOS, ubacimo i deo pod nazivom "Brazilmanija".

Pod kategorijom "Brazilmanija" nalaze se sledeće potkategorije: vesti, grupe, reprezentacije, stadioni, istorija, navijačice i video. Kada se iz glavnog menija odabere nova kategorija, na ekranu će biti prikazane sve vesti iz svih potkategorija. Međutim, ukoliko želite da otvorite tačno određenu kategoriju, potrebno je prevući prstom po ekranu sa leve na desnu stranu kako bi se pojavio meni.

Tu ćete pronaći sekciju "Brazilmanija" i ispod nje izlistane sve njene potkategorije. U delu "Grupe", nalaze se datumi i vreme igranja svih utakmica, kao i rezultati već odigranih. Veoma je pregledno, i u svakom trenutku uz pomoć nekoliko klikova možete saznati kada će igrati reprezentacija za koju navijate, kao i na kom mestu se nalazi na tabeli.

U delu "Reprezentacije", kao što i sama reč kaže nalaze se informacije o svim zemljama koje učestvuju na ovogodišnjem prvenstvu, između ostalog i celokupni sastav timova. Sekcija "Istorija" poseduje podatke o svim reprezentacijama koje su do sada osvajale Mundijal, raspoređene po godinama. Potkategorija "Stadioni" sadrži informacije o svim mestima na kojima će se igrati utakmice.

Pored nove kategorije, nova aplikacija je sada još brža nego pre, i donela je ispravke za razne sitne bagove. Za sve fanove Mundijala nova Telegraf aplikacija će sigurno biti odličan "alat" za praćenje Svetskog prvenstva u fudbalu gde god da se nalazite.

Ažurirane verzije su spremne i već se nalaze na marketima. Za Android je možete preuzeti OVDE, a za iOS OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA