DA LI ĆE BITI BOLJI OD DŽOBSA? Evo kako Tim Kuk vlada Apple-om

O kompletnoj proceni Kukovih sposobnosti u razvijanju novih proizvoda moći će da se priča tek kada Apple izbaci pametni sat iWatch. Međutim, Džobsov naslednik je prema mišljenju mnogih nastavio tamo gde je čuveni vizionar stao

  • 0

Generalni direktor kompanije Apple, Tim Kuk, postepeno menja kompaniju kako bi postala još bolja nego što je bila za vreme Stiva Džobsa. "New York Times" je detaljno istraživao šta je sve Kuk uradio za vreme trajanja svog mandata. Otkrili su da je zahvaljujući čvrstom stavu, Tim uspeo da ubedi kompaniju da prihvati energiju iz obnovljivih izvora, filantropiju i domaću proizvodnju kao tri najbitnije stvari.

Tim Kuk je odlazak Stiva Džobsa pokušao da nadomesti time što je u kompaniju doveo nove ljude. Među njima su i Džimi Ajovin i Dr.Dre, koji su se Apple-u pridružili nakon akvizicije "Beats Music-a".

O kompletnoj proceni Kukovih sposobnosti u razvijanju novih proizvoda moći će da se priča tek kada Apple izbaci pametni sat iWatch. Prema, još uvek nezvaničnim informacijama, pojavljivanje prvog pametnog sata čuvene kompanije iz Kupertina očekuje se na jesen ove godine.

U međuvremenu, kako navodi "New York Times", Tim Kuk se tri puta nedeljno sastaje za glavnim dizajnerom Apple-a, Džonijem Ajvom. Prema Džonijevim rečima, Kuk dosta pažnje obraća na dizajn, što ide u prilog tome da generalni direktor Apple-a zna koliko je on bitan u stvaranju nekog uređaja.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA