SIGURNO ĆE BITI VRHUNSKI: Kobi Brajant testira iWatch?

Prema navodima sajta "9to5Mac", Apple je odabrao nekoliko profesionalnih sportista, među kojima je i čuveni košarkaš Kobi Brajant, za testiranje iWatch-a. Prvi pametni sat ove kompanije, najverovatnije će biti predstavljen u oktobru ove godine

  • 0

Kako se bliži oktobar, pojavljuje se sve više informacija o iWatch-u. Iako još uvek nema previše detalja, 99 odsto je sigurno da će Apple iWatch predstaviti u oktobru, imaće ekran od 2,5 inča koji će biti osetljiv na dodir. Iako ove informacije moramo uzeti sa dozom rezerve, izvori bliski kompaniji iz Kupertina tvrde da veliki broj poznatih sportista tokom napornih treninga testira pomenuti gedžet.

Prema navodima sajta "9to5Mac", Apple je odabrao nekoliko profesionalnih sportista, među kojima je i čuveni košarkaš Kobi Brajant, za testiranje iWatch-a. Izvori bliski IT gigantu tvrde da su poznate sportske zvezde pozvane u Kupertino, gde je sedište kompanije, kako bi dobili sve informacije u vezi sa ovim gedžetom.

Ove informacije se podudaraju sa Kobijevom posetom Apple-ovom kampusu u Kupertinu prošlog meseca. Ukoliko ova kompanija sarađuje sa sportistima na testiranju svog najnovijeg uređaja, to sigurno znači da će biti u pitanju gedžet koji je fokusiran na fitnes. Apple je nedavno predstavio HealthKit aplikaciju koja će biti deo iOS 8 operativnog sistema, koji će se pojaviti na jesen ove godine. HealthKit će prikupljati sve informacije u vezi našeg zdravlja na jednom mestu.

S obzirom da Apple kasni za konkurencijom kada su u pitanju pametni satovi, njihov iWatch će morati da bude totalno drugačiji od konkurencije ukoliko želi da uspe na ovom tržištu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: neowin.net / Foto - ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA