One M8 je toliko dobar da HTC ponovo zarađuje

Novi One M8 kompanije HTC nastavio je tamo gde je njegov prethodnik stao. Odličan kvalitet kućišta, napredne funkcije i elegantan dizajn, zaslužni su što čuvena tajvanska kompanija ponovo beleži profit

  • 6

Kao i svoj prethodnik, novi HTC One (M8) odlično je primljen od strane kritike. Međutim, za razliku od prošlogodišnjeg modela, pozitivne kritike su se sada odrazile i na prodaju.

Poznati tajvanski proizvođač mobilnih telefona objavio je povratak profita, nakon tri uzastopna kvartala u kojima je zabeležen gubitak novca. HTC One (M8) je kompaniji doneo zaradu od 75,5 miliona dolara za samo tri meseca. Ovo je porast od skoro 80 odsto u odnosu na prethodne rezultate.

Kompanija još uvek nije objavila koliki je tačan broj prodatih uređaja, ali se iz pomenutih podataka vidi da M8 ostvaruje bolje rezultate nego prošlogodišnji model.

Naš test HTC One M8 možete pročitati OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techradar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    7. jul 2014 | 12:01

    Eto sta radi bolji marketing. Inace, imam ovaj telefon vec dve nedelje, pre njega sam imao M7, i zaista je sve zivo poboljsano, ukljucujuci i trajanje baterije, koja je sada extra. Super izrada, brz interfejs, jake specifikacije, otporan na vlagu i na kisu (ne i na potapanje), extra zvucnici (najbolji), sve u svemu, zverina. ;)

  • Supermen

    7. jul 2014 | 14:07

    Najbolji telefon u posljsdnjih nekoliko godina

  • HTC

    8. jul 2014 | 03:24

    Imao HTC M7 bio zadovoljan...sada HTC M8 i prezadovoljan...telefon bez mane....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA