Saznajte koji Android Wear pametni sat je idealan za vas (VIDEO)

Android Wear pametni satovi omogućavaju korisnicima da izdaju glasovne komande, postavljaju podsetnike, proveravaju poruke, dobijaju informacije o pravcu, bez potrebe za vađenjem smartfona iz džepa

  • 0

Ukoliko niste pratili ovogodišnju Google I/O konferenciju, nova generacija pametnih satova je konačno stigla. Pokreće ih novi operativni sistem internet giganta, Android Wear, a za njih već sada vlada ogromno interesovanje. Trenutno su dostupna tri modela popularnih proizvođača među kojima su Samsung, LG i  Motorola.

Android Wear pametni satovi omogućavaju korisnicima da izdaju glasovne komande, postavljaju podsetnike, proveravaju poruke, dobijaju informacije o pravcu, i još dosta toga, bez potrebe za vađenjem smartfona iz džepa. Ova vrsta gedžeta u početku nije naišla na veliku zainteresovanost kod korisnika, ali će se stvari sada definitivno promeniti.

Trenutno se radi na razvoju još većeg broja aplikacija, koje će im doneti i nove mogućnosti pored već pomenutih.

LG G Watch zauzima dosta mesta na zglobu, sa čeličnim ramom i Gorilla Glass staklom, ali i podrškom za glasovne komande. Elegantni Samsung Gear Live uključuje senzor za merenje otkucaja srca, što će dobro pasovati sa Google Fit platformom na kojoj se trenutno radi. Moto 360 ima tradicionalni okrugli izgled, uključujući OLED ekran i bežično (wireless) punjenje.

Ukoliko još ne znate koji bi od pomenutih satova vama najviše odgovarao, predlažemo vam da pogledate ovaj video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA