Vlasnik Facebook-a zaposlenima pretio samurajskim mačem!

Noje Kagan je 2005. godine u Facebook-u radio devet meseci, i za to vreme video je kako Mark Zakerberg reaguje kada ga zaposleni iznerviraju. Pored psovki, polivanja vodom, pretio je da će zaposlene napasti i samurajskim mačem

  • 7

Kao i Stiv Džobs, Mark Zakerberg je neko ko teži ka stvaranju savršenih proizvoda, i obraća neverovatnu pažnju na detalje. Bivši zaposleni u Facebook-u, Noje Kagan, radio je devet meseci u toj kompaniji davne 2005. godine. Ono što je iznenadilo javnost jeste njegova izjava u kojoj se priseća kako je osnivač Facebook-a reagovao kada ga iznerviraju zaposleni.

Kagan je izjavio kako je Zakerberg jednom prilikom zaposlenog polio vodom, jer mu se nije dopao projekat koji je prezentovao.

- Ne mogu tačno da se setim projekta na kojem smo radili inženjer Kris Putnam i ja, ali smo potrošili skoro mesec dana na nešto što smo mislili da će se Marku dopasti. On je došao do Krisovog računara, i prezentovali smo mu ceo projekat. Mark je mislio da je sr*nje. Počeo je da viče, polio je vodu po Krisovom kompjuteru, a onda je odšetao. Svi smo bili šokirani - napisao je Kagan u svojoj knjizi.

Osim psovki i polivanja vodom, Zakerberg je na još jedan način izražavao svoje nezadovoljstvo lošim radom zaposlenih, on im je pretio samurajskim mačem.

Kagan je izjavio da je vlasnik najpopularnije društvene mreže na svetu Facebook šetao po kompaniji noseći mač, i pravio se da preti kako će napasti zaposlene. Na svu sreću niko nije povređen zbog njegove bizarne šale.

Zakerberg se pretvarao kako će mačem poseći zaposlene zbog loše obavljenog posla, a često je dodavao i da će onima koje sruše stranicu odrubiti glavu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: businessinsider.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mikely81

    8. avgust 2014 | 21:15

    Bitno je da je ovaj radio kod njega 9 mj,i toliko je toga dozivio da je uspio da napiše knjigu,a i vjerovatno je bio mnogo dobar radnik pa je radio punih 9 mjeseci.

  • aleksa

    8. avgust 2014 | 11:47

    Da se razumemo, Mark Cukeberg nije ni u tragovima kao Stiv Dzobs. Imao je dosad jednu dobru ideju , koju je dobro unovcio, i od tad je polako upropascava.

  • TiŽu

    8. avgust 2014 | 12:09

    I da mu daju kaznu njemu to ništa ne znači, njemu je par miliona dolara ko meni 2€, zajebi, a šta drugo mogu da mu urade, da ga otpuste.... pfff

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA