Tesla tableti od sutra u prodaji! (FOTO)

Tesla tableti zasnovani su na Intel platformi. Prvi model koji se pojavio u junu, Tesla 7.85, rasprodat je čim se našao u prodavnicama, a on je sada dobio i mlađeg brata, Teslu L7. Oba modela po mišljenju mnogih spadaju u "Best Buy" kategoriju zbog niske cene, i odličnih karakteristika

  • 7

Kompanija Comtrade juče je predstavila novi tablet iz porodice Tesla, model L7. Novi tablet računar u prodaji širom zemlje naći će se već sutra, a zbog velike zainteresovanosti biće isporučene i nove količine prethodnog modela Tesla 7.85.

Ono što Tesla tablete izdvaja od konkurencije jeste njihov kvalitet i niska cena. Zbog toga, po mišljenju mnogih poznavaoca tehnologije, oni spadaju u "Best Buy" kategoriju za uređaje do 200 evra. Bazirani su na Intel platformi koja garantuje odlične performanse u svim situacijama, bilo da surfujete internetom, gledate video-klipove ili igrate igrice.

Novi model Tesla L7 sa svojim specifikacijama i brzini rada, bez problema može da stane rame uz rame sa mnogo skupljim uređajima. Za ogromnu brzinu zaslužan je Intel Atom procesor sa dva jezgra koji paralelno obrađuje četiri zahteva, što posebno dolazi do izražaja zbog dva gigabajta RAM-a. Ovo je dobitna kombinacija koja omogućava Tesla Tabletu L7 izuzetno tečan rad karakterističan za vrhunske modele.

Prvi Tesla 7.85" tablet pojavio se u junu. Zainteresovanost za njega je ogromna, pa su tako prve isporučene količine u radnjama rasprodate u rekordnom vremenu. Tesla tablet 7.85″ je lagan, tanak i čvrst, odličnog dizajna, sjajne autonomije rada i još bolje cene. Opremljen je solidnim ekranom i obiljem dodatnih mogućnosti poput GPS adaptera i USB OTG podrške.

Tesla L7 dostupan je po ceni od 8.990 dinara, dok se njegov stariji brat, Tesla 7.85, u prodaji nalazi po ceni od 12.999 dinara.

Više informacija u vezi Tesla tableta, kao i gde ih možete kupiti, pogledajte na zvaničnom sajtu www.tesla.info.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA