KINEZI OTKRILI TAJNU: Ovako izgleda novi iPhone 6 (FOTO)

"China Telecom" je na društvenoj mreži objavio fotografiju novog Apple-ovog proizvoda - iPhone 6. Tom prilikom je potvrdio da će prodavati i otključan telefon koji će biti kompatibilan sa brojnim operatorima u Kini

  • 29

Kompanija Apple u septembru tek treba da zvanično predstavi iPhone 6, ail to nije sprečilo kineskog partnera da objavi post na azijskoj društvenoj mreži Weibo u vezi sa novim telefonom.

Oni su postavili i sliku, kao i neke nove informacije u vezi sa iPhone-om 6. Apple-ov telefon će sada sadržati nekoliko radija koji će biti kompatibilni sa bežičnim mrežama koje uključuju TDD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, CDMA2000, GSM i CDMA1X.

"China Telecom" je tom prilikom potvrdio da će prodavati i otključan iPhone 6 koji će biti kompatibilan sa brojnim operatorima u Kini.

Ukoliko je u pitanju zvanična fotografija koju će operatori koristiti za promociju telefona kada ga Apple i zvanično predstavi, to znači da su ranije glasine u vezi sa zaobljenim dizajnom i bočnim dugmetom za paljenje tačne.

Takođe se očekuje da će iPhone 6 dolaziti u dve varijante - sa ekranom od 4.7 i 5.5 inča, a zvanično predstavljanje novog Apple-ovog proizvoda trebalo bi da bude 9. septembra.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor:techradar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • balsa

    25. avgust 2014 | 10:39

    Mnogi od vas mrze apple bez razloga.Kada bi znali koja je razlika izmedju samsunga i appla odma bi kupili applove proizvode a evo i zasto samsungovi proizvodi koce poslije nekog vremena za razliku od applovih i u samsungove uredjaje su sve kineski djelovi pa vi sad vidjite.Apple je revolucionarna firma.Da appla nije bilo ne bi ni postojao smartphone a ni komp. koji danas postoji.Appleu je i sistem bolji po meni od androida 100 puta kao i od windowsa

  • Sasa k

    24. avgust 2014 | 19:28

    Telefon ko telefon

  • Mile

    24. avgust 2014 | 22:51

    Kao prvo, ne podnosim apple, ali aj da bacim komentar :D Dizajn iPhonea je do sada bio u vrhu ako ne i sam vrh dizajna telefona, a to mu je davala bar po meni ona ravna ivica sa strane, tako da od ove kineske price nema nista, nece oni od onoga odustati, ali samim tim svaki iphone je skoro isti, nema velikih promena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA