ČEKANJE SE ISPLATILO: Stigao je pametni sat koji prati rad srca (FOTO) (VIDEO)

Sa okruglim displejom veličine 1,56 inča, Moto 360 se jasno razlikuje od drugih pametnih satova od kojih je većina kockastog oblika

  • 3

Motorolin pametni sat, Moto 360, je definitivno jedan od najiščekivanijih Android Wear uređaja, a sada se konačno i pojavio u prodaji.

Sa okruglim displejom veličine 1,56 inča, Moto 360 se jasno razlikuje od drugih pametnih satova od kojih je većina kockastog oblika. Pruža svetli interfejs osetljiv na dodir koji će se sam uključiti kada pomerite zglob da pogledate koliko je sati, ili proverite da li imate neko obaveštenje.

Ono po čemu se Moto 360 razlikuje od drugih jesu elegancija i veličina. Ovaj pametni sat ima metalno kućište sa impresivnom kožnom narukvicom, a uskoro će se pojaviti i sa metalnom varijatnom.

Naravno, Moto 360 je mnogo više od samo lepog sata. Sa pametnim telefonom povezuje se putem Bluetooth-a, a na ekranu će se prikazivati sve najnovije informacije, vremenska prognoza, propušteni pozivi, mejlovi... On će pratiti broj napravljenih koraka, rad srca, a na njega je moguće instalirati i gomilu aplikacija, mada je mali broj njih dizajniran za okrugli ekran.

Još jedna lepa stvar kojom se ovaj uređaj može pohvaliti jeste i baza za bežično (wireless) punjenje koja dolazi u kutiji. Motorola tvrdi da će sat bez problema isdržati ceo dan sa jednim punjenjem.

Sa cenom od 249 dolara, ovaj model spada u jedne od skupljih, ali po svemu sudeći i vredi toliko.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    5. septembar 2014 | 17:02

    Ne vidim svrhu ovog telefona zasad, ne moze se telefonirati,baterija jedan dan, meri samo puls,ajd da meri krvni pritisak. Sve u svemu ovo je samo pocetak pametnih satova.

  • Andrija

    6. septembar 2014 | 15:40

    Najbolji pametni sat na trzistu.

  • Aleksa

    5. septembar 2014 | 23:57

    Cim dodje uzimam ga :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA