TIM KUK: Stiv Džobs bi bio ponosan na današnji Apple

- On je bio neverovatan perfekcionista i smatrao je da inovacije uvek treba da se dešavaju. Sve te stvari i danas žive u kompaniji i mislim da će tako biti uvek. Mislim da će njegova DNK uvek biti u osnovi Apple-a - izjavio je sadašnji generalni direktor kompanije, Tim Kuk

  • 13

Rad na nedavno predstavljenom Apple Watch-u, prvom pametnom satu kompanije Apple, počeo je tek nakon smrti poznatog vizionara Stiva Džobsa. Međutim, sadašnji generalni direktor kompanije, Tim Kuk, izjavio je kako ideje pokojnog Džobsa u potpunosti prožimaju novi uređaj.

- On je bio neverovatan perfekcionista i smatrao je da inovacije uvek treba da se dešavaju. Sve te stvari i danas žive u kompaniji i mislim da će tako biti uvek. Mislim da će njegova DNK uvek biti u osnovi Apple-a - izjavio je Kuk.

Novinar Dejvid Mur podsetio ga je na nedavni upad hakera u iCloud naloge nekih poznatih ličnosti i upitao da li se tako nešto može dogoditi i sa Apple Watch uređajem.

Međutim, Kuk smatra da je Apple sa novim uređajem postavio nove standarde u zaštiti privatnosti korisnika i da su takvi slučajevi u budućnosti sa Apple Watch-em uređajem gotovo nemogući.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jabuka

    13. septembar 2014 | 13:36

    Vala ne bi bio ponosan. Prekrsili ste njegovu rec pravljenjem ekranom veci od 4" . Za telefon treba bubreg da prodas da bi kupio telefon, i plus ima specifilacije koje ima 2012 nexus4. Apple fan sam inace, ali me je 6 razocarao.

  • Vitomir

    13. septembar 2014 | 13:32

    Nebi veruj mi! Ti bi danas ostao bez posla da je on živ

  • Niga

    13. septembar 2014 | 15:20

    Verovatno se u ovom trenutku okrece u grobu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA