SPREMITE SE ZA NOVE APLIKACIJE: iOS 8 stigao na polovinu iPhone-a i iPad-a

Za samo nedelju dana stopa prodora iOS 8 dostigla je 46 odsto, što je veoma veliki uspeh za kompaniju Apple

  • 5

Najnovija verzija Apple-ove mobilne platforme iOS 8 širi se brzo po kompatibilnim uređajima i obezbeđuje toj kompaniji solidnu bazu korisnika za njene nove usluge.

Nešto manje od sedam dana nakon lansiranja iOS 8 u svim iPhone i iPad uređajima koji ga podržavaju, stopa prodora iOS 8 dostigla je 46 odsto (prema broju uređaja povezanih na prodavnicu AppStore).

Kompanija Apple će tako moći da brzo lansira nove mobilne usluge kao što su HealthKit i HomeKit, i pripremi se za pojavljivanje njihovog prvog pametnog sata Apple Watch početkom sledeće godine, objavljeno je danas na veb sajtu generation-nt.com.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    24. septembar 2014 | 10:42

    Ja sam uradio update u petak, i radi savrseno na iPhone 5 starom dve godine!!! (pu, pu, da ne ureknem). Posto vidim po forumima da mnogi imaju po neki problem, preporucujem sledeci postupak: Preko iTunes : 1.Full backup 2. Clean Restore (prilikom kojeg ce pitati da li hocete update na iOS8 , i pobrisati sve, kao novi telefon) 3. Restore from backup. Imam 176 aplikacija , i sve je vratio kako treba , sva podesavanja itd. Zatim pogasiti nepotrebne pozadinske procese u Settings-u. Na prvu loptu izgledalo je trzavo i mucavo, ali nakon par restarta, sve je leglo na svoje mesto i mali radi ko munja !!

  • Steva

    24. septembar 2014 | 10:42

    Mislite na ove ajfone koji se savijaju i lome u džepu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA