Pogledajte šta se desi kada iPhone 6 Plus stavite u blender (VIDEO)

Kako bi sve bilo što dramatičnije tu je naravno i usporeni snimak kako bi videli svaki delić telefona koji su nožići blendera uništili

  • 9

Sada znamo da se novi iPhone 6 Plus može saviti u džepu, ali da li ste se ikada zapitali šta će se desiti sa telefonom ukoliko ga stavimo recimo u blender? Ako je odgovor pozitivan, onda će vas oduševiti video koji se nalazi u nastavku.

Ekipa sa YouTube-a pod imenom Blendtec poznata je po svojim testovima u kojima nove uređaje ubacuje u blender, uključe ga i vide koliko je on izdržljiv. Takvu žalosnu sudbinu doživeo je i novi iPhone 6 Plus. Novi fablet kompanije Apple ljudi iz Blendteca upoređivali su sa Samsung Galaxy Note 3 pametnim telefonom.

iPhone 6 unisten u blenderu

Nas je ovaj test zaboleo, a sigurno će i vas. Nažalost, on nije jedini, pogledajte kako je iPhone 6 uništen tečnim azotom i čekićem.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    25. septembar 2014 | 20:49

    A neko nema ni za hleb....

  • Mate

    25. septembar 2014 | 20:59

    ostali samo dugmici... za zvuk

  • Lukic

    26. septembar 2014 | 05:16

    Bolesno sta rade. Pa lud zna da ne moze biti bolji ishod od ovoga i opet lome.melju.lupaju i ko zna na koji sve nacin unistavaju ove visokotehnoloske uredjaje. Tuga u zalost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA