JOŠ SAMO MALO: Nexus 6 i Android L biće predstavljeni sredinom oktobra?

Uskoro ćemo po prvi put videti sve stvari koje nam je Google vredno spremao proteklih meseci. Novi Nexus uređaji najverovatnije će biti predstavljeni 15. ili 16. oktobra

  • 8

Predstavljanje iPhone-a 6 je sada iza nas, ali zato nas u skorijoj budućnosti očekuju novi Nexus uređaji kompanije Google. Prema najnovijim informacijama koje je objavio sajt "Android Authority", internet gigant se sprema da tablet Nexus 9 za koji je zadužena kompanija HTC javnosti prikaže 15. ili 16. oktobra. Takođe postoji šansa da će u istom periodu Google predstaviti i novi smartfon Nexus 6.

Oktobarsko predstavljanje će gotovo definitivno obelodaniti i novu verziju Androida za sada poznatu pod imenom L.

Nexus 6 bi prema glasinama mogao da ima ekran QHD rezolucije, skener za otisak prsta, 3 GB RAM memorije, kao i najnoviji Snapdragon 805 procesor.

Novi Nexus uređaji će se odmah nakon predstavljanja naći u pretprodaji, s tim što će do korisnika stići tek nakon 1. novembra. I proteklih godina internet gigant svoje Nexus uređaje nije najavljivao na sav glas, ali bez obzira na to oči javnosti su sada uprte upravo na ove telefone i tablete.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techradar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boss

    25. septembar 2014 | 18:08

    Nexus 5 je po mom misljenju trenutno jedna od najboljih kupovina.. sigurno ce ovaj 6 biti cudo, ali bar ljudi nece cekati danima ispred radnji kao za ovu jabuku

  • NikolicaSprikolicom

    25. septembar 2014 | 16:54

    Android dominira ove jabucice okolo

  • Bangarang

    25. septembar 2014 | 19:36

    LG G3 je trenutno najjaci smart phone...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA