PROCURELE FOTOGRAFIJE: Da li će ovako izgledati novi iPad Air 2? (VIDEO)

Prema glasinama koje uveliko kruže, iPad Air 2 će imati iste dugmiće kao i iPhone 6, ali će se razlikovati po "Home" tasteru jer će imati Touch ID senzor

  • 8

Apple se priprema za 16. oktobar, kada će se prema glasinama, otkriti najnoviji iPad tableti, kao i ponovoljena i poboljšana serija Mac računara. Prema tim istim pričama, iPad Air 2 će mnogo ličiti na trenutni model, ali će se razlikovati po Touch ID funkciji i tanjem profilu.

I pored toga što se nagađa da Apple sprema 12,9-inčno izdanje iPad-a sa dodatkom "Pro" u imenu, strahuje se da zbog problema u proizvodnji, najnoviji uređaj neće ugledati svetlo dana u 2014. godini.

iPad Air 2 će imati iste dugmiće kao i iPhone 6, ali će se razlikovati po "Home" tasteru jer će imati Touch ID senzor.Ovo uopšte ne čudi jer je Apple nedavno otvorio Touch ID funkcionalnost developerima za iOS platformu, dok će njegovo kućište biti širine od samo 7 milimetara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izrvor: tinhte.vn)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA