Poznati pevač Will.i.am predstavio pametni sat

Will.i.am je opisao ovaj uređaj kao daleko moderniji u odnosu na konkurenciju, i naglasio da je Puls gedžet namenjen za komuniciranje, puštanje muzike i nadgledanje informacija tokom vežbanja

  • 1

Nakon dve i po godine razvijanja, poznati pevač Will.i.am konačno je otkrio svoj prvi pametni gedžet pod imenom Puls, koji je napravio u saradnji sa svojom IT kompanijom i.am+.

- Puls je narukvica koja pokazuje vreme, ali nije sat - izjavio je pevač grupe Black Eyed Peas. Ključna razlika je u tome što sa Puls uređajem može da se telefonira i pristupi online servisima koristeći 3G radio.

Will.i.am je opisao ovaj uređaj kao daleko moderniji u odnosu na konkurenciju, i naglasio da je Puls gedžet namenjen za komuniciranje, puštanje muzike i nadgledanje informacija tokom vežbanja. Na predstavljanju nije bilo reči o trajanju baterije, ali su modeli nosili odeću koja je punila uređaj dokle god se on nalazio u dodiru sa njom. Nošenje ove specijalne jakne može napajati sat do dva i po dana.

Za sada nije poznata cena, kao ni to kada će se Puls naći u prodaji. Pretpostavlja se da će ovaj gedžet biti dostupan oko novogodišnjih praznika, i to u crnoj, rozoj i plavoj boji.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA