DOČEKALI SMO: U Srbiji konačno proradila kupovina aplikacija sa Google Play-a (FOTO)

Da biste kupili nešto sa Google Play-a potrebna vam je kreditna ili debitna kartica, koju je neophodno povezati sa svojim Gmail nalogom

  • 12

Konačno je Google i Srbiji omogućio kupovinu aplikacija sa Android marketa Google Play. Ova opcija se po prvi put pojavila pre nekoliko dana, ali do danas nije bilo moguće kupiti bilo šta. Danas smo po prvi put uspešno uspeli da kupimo aplikaciju bez ikakvih problema, za svega nekoliko minuta.

Da biste kupili nešto sa Google Play-a potrebna vam je kreditna ili debitna kartica, koju je neophodno povezati sa Gmail nalogom. Mi smo koristili Visa karticu domaće banke. Transakcija se izvršila u dolarima, a ne u evrima.

Nakon što smo odabrali aplikaciju koju smo želeli da kupimo (odlučili smo se za početak za Plants vs. Zombies") i kliknuli na dugme "Buy", pojavio nam se prozorčić koji je od nas tražio da unesemo podatke sa kreditne kartice, isto kao i kod bilo koje druge internet kupovine.

Nakon što smo to završili, sledeći korak od nas je zahtevao da ponovo unesemo Gmail šifru, kako bi potvrdili transakciju. Kada smo to uradili dobili smo informaciju da je plaćanje uspešno, i započeto je preuzimanje aplikacije.

Google nas je mejlom obavestio da je transakcija uspešna.

Od danas se za korisnike Androida u našoj zemlji otvara novo poglavlje, jer je od sada dostupan još veći brojih odličnih aplikacija koje do sada nismo mogli da koristimo koristimo.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    6. novembar 2014 | 11:50

    Kupicu samo gemove za clash of clans.

  • Aca

    6. novembar 2014 | 12:13

    Dobra stvar, mada aplikacije koje su potrebne nisu vise od 3 dolara, sto je i razumno.

  • i...

    8. novembar 2014 | 23:51

    I šta sad...konačno možemo da potrošimo pare koje nemamo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA