PROBUDITE HEROJA: Pratite turnir Awakening of Heroes (VIDEO)

A ako to već niste uradili, COFA Games vas poziva da se prijavite na, do sada najveći AoH turnir, koji će se održati od 12. do 16. novembra. Strimovanje počinje u večeras u 20 časova, a partije koje će se prenositi uživo biće generalna proba za sve igrače koje učestvuju na turniru

  • 0

U okviru priprema za veliki online turnir, domaći gejming studio COFA Games večeras otvara svoj Twitch kanal. Sjajna prilika za sve fanove Awakening of Heroes da se upoznaju sa novim dizajnom i da, kroz partije najboljih igrača, otkriju tajne igre.

Saznajte zašto je Butcher idealan za rašovanje, zašto su odžačarka i hipster idealan spoj i kako bakica razara sa distance. Strimovanje počinje u večeras u 20 časova, a partije koje će se prenositi uživo biće generalna proba za sve igrače koje učestvuju na turniru.

A ako to već niste uradili, COFA Games vas poziva da se prijavite na, do sada najveći AoH turnir, koji će se održati od 12. do 16. novembra. Pored lepe prilike da se upoznate sa prvom domaćom igrom ovog tipa, koja se trenutno nalazi u alfa razvojnoj fazi, učešće na turniru može da vam donese i vrednu novčanu nagradu.

Naravno, ukoliko budete najbolji među herojima i pobedite u uzbudljivim borbama "5 na 5". Možete da se registrujete kao tim od 5 igrača ili individualno i u tom slučaju će vam momci iz COFA Games-a pronaći saigrače.

Igraće se putem interneta, svakog dana od 12. do 15. novembra, da bi u nedelju, 16. novembra, pobednici dnevnih turnira odmerili snage u velikom finalu.

Watch live video from AwakeningOfHeroes on www.twitch.tvNajnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA