LENOVO A536: Brz, kvalitetan i veoma pristupačan smartfon

Pored četvorojezgarnog procesora, najnovijeg Androida i pregršt memorije za skladištenje podataka, sa ovim Lenovo pametnim telefonom možete koristiti i dve SIM kartice istovremeno

  • 2

Gigatron je za ovu nedelju spremio odličan smartfon po neverovatno povoljnoj ceni. U pitanju je Lenovo A536 sa četvorojezgarnim procesorom i najnovijom verzijom Androida, po ceni od 16.490 dinara.

Dostupan je u crnoj i beloj boji, a može koristiti i dve SIM kartice istovremeno. Stilizovani uređaj Lenovo A536 kombinuje veliki ekran od 5 inča sa 1 GB RAM memorije i 8 GB za skladištenje podataka. Uz to ima i slot za memorijsku karticu kojom memoriju možete povećati za 32 gigabajta. Njegova prednja i zadnja kamera omogućavaju lako snimanje fotografija i video snimaka, dok HSPA+ tehnologija obezbeđuje izuzetno brzo otpremanje i preuzimanje sadržaja.

Šta je rezultat? Besprekorne performanse pametnog telefona za sve namene koji je uz to i veoma pristupačan. Više o ovom uređaju možete pogledati OVDE.

Predlažemo vam da posetite najbližu Gigatron radnju ukoliko ste u potrazi za novim pametnim telefonom, jer se ovakva akcija ne propušta.  Uz to tu su i odlični načini plaćanja. Svaki proizvod, uključujući i ovaj telefon, možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana i to BEZ KAMATE. Takođe, za iznose do 60.000 dinara kredit je moguće dobiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    10. novembar 2014 | 16:54

    Imajuci u vidu da sam ja moj Galaxy Mini pre 3 godine platio 18.000 din. ovo je izuezno povoljna cena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA