Evo kako da zaradite od prodaje na internetu

Sada možete da naučite kako da pokrenete i uspešno da vodite onlajn prodavnicu, kako da postanete konkurentni na internet tržištu u Srbiji i koje su sve prednosti e-trgovine u odnosu na klasičnu prodaju

  • 0

Da li ste znali da se u toku prošle godine u našoj zemlji svakodnevno na trgovinu putem interneta trošilo čak 22 miliona dinara? Prosečna transakcija na domaćim sajtovima iznosila je oko 5.000 dinara, pokazali su podaci Narodne banke Srbije.

Kako pokrenuti i uspešno voditi onlajn prodavnicu? Kako postati konkurentan na internet tržištu u Srbiji, koje iz dana u dan postaje sve veće? Koje su prednosti e-trgovine u odnosu na klasičnu prodaju?

Na sva ova pitanja odgovaraće Dragan Varagić na besplatnom seminaru E-commerce: Kako da pokrenete i razvijete internet prodaju, koji u subotu, 15. novembra, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere.

Varagić će pričati i o tome zašto se uspešno poslovanje danas ne može zamisliti bez prodaje preko interneta, koliko je ovo dobar način za započinjanje sopstvenog biznisa, te kako uspešno voditi i održavati sajtove za internet prodaju.

Dragan Varagić je savetnik za poslovnu primenu interneta, bloger, online strateg i bavi se savetodavnim uslugama u oblasti poslovne primene interneta. Vlasnik je više sajtova i predavač na ITAcademy Beograd.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik  OVDE.

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD Fejsbuk naloga i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija mogu se prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava je na e-mail: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA