OSVOJITE ZIMOVANJE: Kupite Logitech proizvode i učestvujte u velikoj nagradnoj igri

Ova akcija odnosi se na sve Gigatron prodavnice širom zemlje, i trajaće od od 14. novembra do 15. decembra ove godine. Javno izvlačenje održaće se 20.12 u 14h u TC Ušće

  • 0

Kako bi hladne zimske dane učinio zanimljivijim, Gigatron je u saradnji za kompanijom Logitech i agencijom BigBlue spremio nagradni kviz. Naime, kupci bilo kog Logitech proizvoda stiču pravo da učestvuju u nagradnoj igri, a akcija će trajati od 14. novembra do 15. decembra ove godine.

Nakon kupovine, svi kupci popunjavaju vaučer, odgovaraju na postavljeno pitanje, i vaučer ubacuju u Logitech kutiju. Po završetku nagradnog kviza, vaučeri svih učesnika biće preneti u Gigatron prodavnicuSC Ušće gde će se javno izvlačenje održati 20.12.2014. u 14h.

Prva nagrada je putovanje na skijanje za dve osobe po izboru dobitnika, autobuski prevoz, šest dana ski pass-a, hotel iz ponude BigBlue agencije i usluga noćenje sa doručkom. Termin putovanja je u februaru u skladu sa raspoloživim kapacitetima i željama dobitnika. Druga nagrada je bežična Logitech TK820 tastatura, a treća bežični Logitech G700S gejmerski miš.

Više informacija o nagradnoj igri možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA