POTREBAN VAM JE NOVI TV? Posetite Gigatron radnju u TC Stadion, čeka vas veliki izbor televizora

Na akciji se nalazi 19 modela različitih svetskih proizvođača, a na vama je samo da odaberete televizor koji najviše odgovara vašim potrebama. Pored toga, tu su i odlični načini plaćanja

  • 0

Ukoliko tragate za novim televizorom predlažemo vam da posetite Gigatron prodavnicu koja se nalazi u Shopping Centru Stadion, gde možete pogledati veliki izbor televizora koji se trenutno nalaze na akciji.

Iz ponude se izdvajaju televizori sa SMART tehnologijom različitih veličina, ali i najnoviji modeli sa zakrivljenim ekranom. Na akciji se nalazi 19 modela različitih proizvođača među kojima su Samsung, Sony, LG, Philips, Sharp, ali i mnogi drugi. Na vama je samo da odaberete onaj koji vam se najviše sviđa, i koji najviše odgovara vašim potrebama.

Širok izbor dodatne opreme za televizore vas takođe čeka na ovoj artaktivnoj lokaciji, u velikom prodajnom objektu koji se nalazi na drugom spratu SC Stadion. Kompletnu ponudu televizora možete pogledati OVDE.

Pored toga što se svi televizori nalaze na akciji, Gigatron je omogućio i izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, za iznose do 60.000 dinara kredit je moguće dobiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA