SRCE ĆE VAS ZABOLETI: Bacali Xbox One i PS4 sa pet metara visine (FOTO) (VIDEO)

Ovakav test korisnicima sigurno nikada ne bi pao na pamet, osim kada im protivnik da gol u PES-u u poslednjem minutu. U nastavku saznajte ko je preživeo ovaj strašan test

  • 5

Ako se još uvek niste odlučili da li je bolji Xbox One ili Sony PlayStation 4, njihova fizička izdržljivost je karakteristika koja će možda doneti konačnu odluku.

Wired je sproveo test izdržljivosti konzola nove generacije tako što ih je bacao sa različitih visina. Ovaj test korisnicima sigurno nikada ne bi pao na pamet, osim kada im protivnik da gol u PES-u u poslednjem minutu.

Konzole su bacali s nekoliko visina. PlayStation 4 se dobro držao nakon prvog testa i pada sa 1,5 metara visine. U drugom testu su konzole imale bliski susret sa zemljom sa visine od 4,5 metara. Xbox One je uprkos pucanju kućišta i dalje radio, dok PlayStation 4 nije hteo da se uključi. 

One koji silno žele jednu od ovih konzola sigurno će srce zaboleti kada vide koja sudbina je sačekala gubitnika ovog testa.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: wired.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soni zakon!!!

    1. decembar 2014 | 11:41

    Izgleda da je ovo jedina stvar u kojoj je "bolji" xbox... Nije mi samo jasno zasto soni bacaju uvek na istu stranu i da on uvek prvi padne. A u ostalo koga briga za takve stvari. Meni moj soni stoji na patosu a ne na polici od 15 ft...

  • Zeljko

    1. decembar 2014 | 12:35

    Ja sam godinama koristio ps ali mi je dosta mnogih stvari pa sam ove godine presao na xbox one i mogu vam reci da sam zadovoljan jer x one je prava multimedia sprava a ps je bukvalno samo za igranje e sada ps je malo bolji u grifici i malo brzi ali znam da to neznaci toliko jer drugar je imao x 360 a ja tada ps3 i uporedili smo i tada neke igre i bilo je nmogo lepse na x360 aliii polako rodjaci kada bude microsoft izbacio neki update ima da bude isto kao pre sve su govorili da je ps3 bolji od x360 po meni nije bilo tako volim jos uvek ps ali posle 9 meseci od kada igram xone vise i nerazmisljam o drugoj konsoli jer je vrh u svakom smislu dali app igrice tv skype itddddd

  • nah

    1. decembar 2014 | 16:19

    9800 gtx forever

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA