NJEMU NI VODA NE MOŽE NIŠTA: Sa novim Nexus 6 telefonom od sada i na ronjenje (FOTO) (VIDEO)

Google i Motorola nisu previše pažnje posvetili ovom kvalitetu novog Nexus uređaja, ali je svakako odličan dodatak već impresivnim specifikacijama

  • 1

Nexus 6 je jedan od najvećih pametnih telefona na tržištu sa ekranom od 6 inča. Njegove specifikacije su zaista impresivne: moćni četvorojezgarni Snapdragon 805 procesor, ekran Quad HD rezolucije i kamera od 13 megapiksela. Međutim, da li ste znali da je ovaj telefon čak i vodootporan?

Google i Motorola nisu previše pažnje posvetili ovom kvalitetu novog Nexus uređaja, ali je svakako odličan dodatak već impresivnim specifikacijama. Motorola je vodootpornost postigla zahvaljujući specijalnom nano-premazu, koji je postao njihov zaštitni znak, i koji je već viđen na Moto G modelu.

Da je Nexus 6 vodootporan najbolje pokazuje video snimak koji se pojavio na YouTube-u. Nije poznato da li ovaj model može izdržati 30 minuta pod vodom, ali će bez problema izdržati ukoliko vam ispadne u baru ili ga polijete čašom vode.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoky

    2. decembar 2014 | 13:11

    Sta je ovo senzacionalno? Sonyjevi modeli dve godine unazad su vodootporni. Cak i oni jeftiniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA