VOLITE LENOVO? Evo gde od sada možete kupiti uređaje čuvene kompanije (FOTO)

Uređaji kompanije Lenovo su još dostupniji svima onima koji vole ovaj brend. Kompanija Lenovo je otvorila svoj prvi Shop in Shop u okviru Laptopcentra u Beogradu

  • 1

Kompanija Lenovo će dočekati Novu godinu sa svojim prvim Shop ih Shop kutkom u Srbiji. Shop in Shop je otvoren u ponedeljak, 8. decembra u okviru Laptopcentra u Beogradu u Kralja Milana 54.

- Veoma sam ponosan danas. Ovo je odlična prilika za kompaniju Lenovo da ojača svoju lokalnu prisutnost i poveća udeo na tržištu. Namera nam je da svoje proizvode učinimo dostupnim za sve one koji su čekali da ovaj brend dođe u Srbiju. Otvaranje Shop in Shop-a u Beogradu jeste strateški potez za kompaniju Lenovo i omogućiće nam da dopremo ne samo do kupaca u Beogradu, već i do onih iz drugih gradova Srbije, kao i do mnogobrojnih turista. U prodavnici su predstavljeni najnoviji i najbolji uređaji iz portfolija kompanije Lenovo - izjavio je na otvaranju direktor kompanije Lenovo za Adriatic regiju, Jovan Glamočanin.

Lenovo Shop in Shop u okviru Laptopcentra nudi proizvode iz Y, X i T serije, serije Flex i Edge, kao i tablete među kojima su S8-50, A8-50 i A3300 i premium smartfon Lenovo Vibe Z2 Pro koji je odnedavno u prodaji.

Otkako je ušao na tržište smart telefona u Srbiji 2013. godine, kompanija Lenovo je, kao broj jedan proizvođač personalnih računara na svetu, postala veoma konkurentna na lokalnom nivou. Kompanija Lenovo nudi fanovima iz Srbije najbolje proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama i zahtevima u smislu karakteristika i cene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brade

    10. decembar 2014 | 23:30

    Svaka cast. Kompanija je ozbiljna, kupili su deo Motorole i IBM-a, znaju sta rade. Uzeo sam njihov telefon i odusevio se. Odlican odnos cene i kvaliteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA