NAJBOLJA PONUDA I USLOVI PLAĆANJA: Otvorena nova Gigatron prodavnica na Vračaru

Povodom otvaranja Gigatron je spremio popuste i do 20 odsto na različite kategorije uređaje. Sniženje će trajati do 15. decembra, a pored toga očekuju vas i odlični uslovi plaćanja

  • 0

Ukoliko vam je potreban novi mobilni telefon, televizor, računar ili bilo šta od IT proizvoda i opreme, predlažemo vam da posetite prodajni lanac Gigatron koji ima preko 25 prodavnica širom Srbije. Od sada najbolju ponudu i uslove kupovine možete pronaći i u novootvorenoj Gigatron prodavnici koja se nalazi u Žičkoj ulici na Vračaru.

Pored toga što vas očekuje bogata ponuda uređaja, do 15. decembra Gigatron je za sve posetioce spremio i sniženja.

Na popustima možete uštedeti do 20 odsto. Tako su na primer 10 odsto sniženi mobilni telefoni, navigacije, fotoaparati, monitori i računarske komponente. Aktuelne popuste možete pogledati OVDE.

Pored toga što se proizvodi nalaze na popustu, njih možete kupiti i na odloženo plaćanje do 300 dana BEZ KAMATE, a iznose rata sami birate. Jedino o čemu morate da vodite računa jeste da celokupan iznos bude isplaćen u roku od 300 dana. Takođe, ukoliko vam je potreban kredit, za iznose do 60.000 dinara dovoljna vam je samo lična karta i sve završavate na licu mesta. Više informacija možete pogledati na sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA