Ovom telefonu baterija će trajati 46 dana!

Novi model kineske kompanije Lenovo imaće bateriju kapaciteta od 4000 mAh, a pored toga i naprednu "power-saving" tehnologiju

  • 29

Iako je većina današnjih pametnih  telefona itekako napredna u smislu snage i dizajna, baterija je i dalje problem na mnogima od njih. Međutim, kompanija Lenovo nije zadovoljna time, pa će, prema glasinama koje ovih dana kruže internetom, njihov novi model P70t imati bateriju koja će trajati 46 dana.

Pre nego što od uzbuđenja bacite svoj punjač u kantu, bitno je napomenuti da se pomenuta informacija odnosi na "standby" vreme telefona, odnosno kada se on ne koristi. Bez obzira na to, ovaj model će zaista imati bateriju velikog kapaciteta, tačnije 4000 mAh. Poređenja radi, iPhone 6 ima bateriju od 1810 mAh.

NEVEROVATNO IZDRŽLJIVA BATERIJA: Lenovo P780 pored super karakteristika radi i do nekoliko dana bez punjenja!

Pored baterije velikog kapaciteta, novi smartfon kineske kompanije imaće još nekoliko trikova u rukavu. Naime, on će posedovati "power-saving" tehnologiju koja će isključiti sve aplikacije koje rade u pozadini kada je uređaj zaključan, što će korisniku omogućiti da iskoristi i poslednji atom snage baterije.

Još nekoliko informacija koje su za sada poznate, ukazuju na to da će Lenovo P70t biti dimenzija 142 x 71.8 x 8.9 milimetara, i težak 149 grama. Pored toga, ovaj model će imati ekran od 5 inča HD (720p) rezolucije, 64-bitni LTE procesor i biće  prvenstveno namenjen poslovnim korisnicima. Proizvodiće se u crnoj i beloj boji.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techradar.com / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alfa

    24. decembar 2014 | 14:44

    Lenovo je dobra firma. A cist primer koliko vazdizu Iphone je taj da mu je i baterija kanta. Jer moj LG G2 ima bateriju od 3000 maha. Kakav crni iphone, ko se razume u telefone shvatice me.

  • posmatrac

    24. decembar 2014 | 14:42

    Kada ga napunite i izvadite bateriju , stavite je u drugu prostoriju moći će i 64 dana da traje ; )

  • Sale

    24. decembar 2014 | 14:32

    LG G2 I G3 vec imaju bateriju od 3000 amh , koja je sjajna i drzi bez problema uz intezivnije koriscenje puna 2 dana, moze i treci ako se povede malo racuna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA