DA LI JE POTUKAO KONKURENCIJU? Pogledajte poređenje LG G Flex 2 i iPhone 6 Plus smartfona (VIDEO)

Ekran od 5.5 inča Full HD rezolucije je ono što odlikuje oba telefona, ali da li se tu njihove sličnosti završavaju?

  • 29

LG je na ovogodišnjem CES-u predstavio naslednika zakrivljenog pametnog telefona, LG G Flex 2. Ovaj model ima za cilj da sve ubedi da na tržištu mobilnih telefona ima mesta i za one sa zakrivljenim ekranom. Prethodni model nije baš najsjajnije prošao, ali će po svemu sudeći G Flex 2 drastično promeniti stvari.

Kao što je običaj, red je da se ovaj model uporedi sa iPhone 6 Plus smartfonom. Ekran od 5.5 inča Full HD rezolucije je ono što odlikuje oba telefona, ali da li se tu njihove sličnosti završavaju?

Foto: Flickr/ robpegoraro Foto: Flickr/ robpegoraro

LG G Flex 2 telefon odlikuje P-OLED displej, dok se Apple-ov novi iPhone oslanja na tradicionalni IPS LCD panel. Nova LG-jeva perjanica je po svemu sudeći jedan od najjačih Android telefona do sada, jer ga pokreće osmojezgarni Snapdragon 810 procesor koji ima 64-bitnu arhitekturu i radi na 2 GHz, a pored toga tu je i 3 GB DDR4 RAM memorije.

Ipak, da li će on biti brži od iPhone-a 6 Plus zavisi od toga koliko je LG ispolirao softver.

Kompletno poređenje možete pogledati u video snimku:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majkaRusija89

    12. januar 2015 | 17:51

    citam ovde razne komentare na prethodnim vestima oko ovih cudnih naprava pa moram sad i ja nesto da napisem... ja sam prvi iphone kupio u austriji gde sam tada bio tada je izasla 4 i uzeo sam ga preko jedne mreze.. ta 4 je bila verovatno revolucija u telefonima nesto savrseno i nista mu nije moglo ni prici... sada da me neko pita da korstim tu 4 ili na primer samsung 5s rado bi uzeo cetvorku iako je na primer slaba dosta baterija... ali aple je jednostavno savrsen... od njihovog dizajna telefona, ikonica... do samog rada telefona koji vam nikada nece zabagovati, restarovati se, sa kojim ne morate da se mlatite sa raznim aplikacijama za ciscenje a opet da baguje... jednostavno to je nesto savresno.. zao mi je sto sam prodao tu 4 jer nisam mogao da je korstim ovde u srbiji ...ali svakako cu skupiti pare i prvom priikom uzeti 6 ;) i nemojte biti ljubomorni i zavidni na apple stvarno je savrsen i najbolji.. to sto imate druge modele koje ste zavoleli i na kojima imate sve kao na jabukici to je druga stvar.. ali morate ga postovati.. i zapamtite jednom da ga uzmete i koristite zaboravice te na bilo koji drugi 3 puta jaci android ili ti ne znam sta... jedina mana apply je sto je americko djubre i sto mrzim ameriku ;)

  • pera

    12. januar 2015 | 19:02

    Zalosno je da iphone kritikuju ljudi koji ga nikad nisu kupili . Jednom ios uvek ios. Hardwer se ne razlikuje mnogo kod danashnjih telefona . Ukoliko mi neko proda samsung sa ios kupicu ga . Korisnici iphone-a u osnovi kupuju ios koji je mnogo bolji od androida .

  • djole

    12. januar 2015 | 16:56

    Naravno da ima tehnički naprednijih telefona od iphone, meni lično je ios glavni razlog zašto iphone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA