Svako može da proba APPLE WATCH klikom na jedan link!

Na emulatoru je moguće pritiskanje dugmeta koje se nalazi sa strane sata, kao i pokretanje određenih aplikacija i njihovo pomeranje po ekranu

  • 0

Fanovi sa nestrpljenjem očekuju Apple Watch pametni sat, a sada zahvaljujući jednom sajtu svi koji žele mogu da isprobaju kako će on funkcionisati. Sada po prvi put možemo dobiti predstavu o tome kako će ovaj gedžet funkcionisati.

Na emulatoru je moguće pritiskanje dugmeta koje se nalazi sa strane sata, kao i pokretanje određenih aplikacija i njihovo pomeranje po ekranu.

Evo koliko će koštati Apple Watch i kada ćete moći da ga kupite!

Demo prikazuje i određene funkcije kao što je na Glances, koja pokazuje kartice sa najbitnijim informacijama, kao i push notifikacije.

Na listi aplikacija koje možete pokrenuti nalaze se Clock, Weather, Phone, Music, Instagram, ali i gomila drugih. Za sada dugme koje se nalazi sa strane služi samo za povratak na početnu stranu, ali će on u stvarnosti imati i drugačije namene.

Virtuelni Apple Watch možete koristiti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: businessinsider.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA