Samsung predstavio najtanji metalni smartfon! (FOTO)

Dizajn ovih uređaja je prefinjen i elegantan, dok su Galaxy A5 i A3 debljine 6.7, odnosno 6.9 milimetara. Pored toga, ističu se i zanimljivim, inovativnim funkcijama za fotografisanje

  • 11

Samsung je premijerno predstavio Galaxy A3 i A5 pametne telefone i u Srbiji.

Galaxy A3 i A5 su kompletno izrađeni od metala, i oni su ujedno najtanji Samsung pametni telefoni na našem tržištu. Imaju prednju kameru od 5 megapiksela, ali i napredne funkcije za lakše pristupanje društvenim mrežama.

- Trudimo se da svakodnevno izlazimo u susret potrebama naših korisnika, ali i da budemo konkurentni na tržištu. Novi uređaji Galaxy A serije kreirani su posebno za mlade korisnike koji prate trendove, uz neizostavni kvalitet i napredno Galaxy iskustvo. Verujem da će kao takvi zadovoljiti potrebe ljubitelja modernih tehnologija i dizajna, ali i fanove društvenih mreža - rekla je Nadica Mihajlović, rukovodilac sektora za telekomunikacije u kompaniji Samsung.

Foto: Promo Foto: Promo

Samsung Galaxy A3 i A5 ističu se zanimljivim inovativnim funkcijama za fotografisanje, kao što su Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-cam Selfie. Uz nove funkcije korisnici će lakše praviti selfije visoke rezolucije uz automatsko detektovanje i fokusiranje lica. Dizajn ovih uređaja je prefinjen i elegantan, dok su Galaxy A5 i A3 debljine 6.7, odnosno 6.9 milimetara.

Foto: Promo Foto: Promo

Oba uređaja opremljena su Super AMOLED displejom i tehnologijom adaptivnog displeja, što omogućava jasnije fotografije sa dubljim kontrastom i živopisniji video sadržaj u praktično svakom okruženju. Galaxy A5 i A3 poseduju Quad Core 1.2 GHz procesor za multitasking i brže pregledanja sadržaja. Uz to, ovi pametni telefoni imaju i popularne premium funkcije, Ultra-Power Saving Mode, Private Mode i Multiscreen, kao i podesivi audio koji se inteligentno adaptira i pojačava zvuk u zavisnosti od korisnikovog okruženja.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iOpinion

    27. januar 2015 | 23:34

    iPhone nikad nece imati konkurenciju! On je savrsen , njemu nema mane ! Pa sam design ukazuje da je nesto mocno unutar njega <3 kamera koju ima 6ica je konkurent originalnim kamerama na trzistu koje kostaju i po 10.000 evra. Sta reci za softver, koji nikad ne baguje, nikad ne krasuje... Cena apsolutno opravdava njegove performanse. Ostali telefoni mogu samo da mu pljunu pod onih savrsenih 4.7 i 5,5 inca. Jedina mana su hejteri poput pojedinaca! Napred Apple, napred revolucionare patente poput iPhone 6!

  • nemamime

    28. januar 2015 | 13:07

    Galaxy Alpha je vrh :)

  • Pravda

    27. januar 2015 | 22:26

    Gde su oni: "iphone je zakon"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA