ZA NEVEROVATNO BRZ INTERNET: Asus najavio novi ruter odličnih performansi

RT-AC3200 poseduje neverovatne performanse i pruža neverovatnu pokrivenost, što ga čini idealnim izborom za kompleksne kućne mreže, koje se sastoje od više uređaja koji rade na različitim Wi-Fi standardima

  • 4

ASUS je danas najavio RT-AC3200, tri-band gigabitni bežični ruter AC3200 klase, projektovan da prevaziđe probleme Wi-Fi performansi današnjih multi-device kućnih mreža. Ovaj ruter daje dve konkurentne three-stream (3x3) 802.11ac 5GHz mreže, plus odvojenu konkurentnu 802.11n 2.4GHz mrežu poboljšanu Tri-Band Smart Connect tehnologijom, kako bi se maksimizovale performanse svakog konektovanog uređaja. RT-AC3200 takođe poseduje ASUS AiRadar tehnologiju, adaptivnu Quality of Service (QoS), AiProtection sa ekskluzivnom Trend Micro sigurnosnom tehnologijom, kao i sasvim novi Traffic Analyzer. RT-AC3200 poseduje neverovatne performanse i pruža neverovatnu pokrivenost, što ga čini idealnim izborom za kompleksne kućne mreže, koje se sastoje od više uređaja koji rade na različitim Wi-Fi standardima.

Vrhunska bežična tehnologija za stabilnu i pouzdanu pokrivenost velike brzine

ASUS RT-AC3200 poseduje šest odvojivih antena, koje emituju dve konkurentne 802.11ac 5GHz mreže, svaka sa tri-prijemnika, 3-predajnika (3x3) konfiguracijom. Ovaj inovativni pristup omogućava RT-AC3200 neverovatnu brzinu do 1300Mbit/s (1.3Gbit/s) na svakom od 5GHz kanala, što daje kombinovanu brzinu od 2600Mit/s. Uz to, ovaj ruter koristi i Broadcom TurboQAM tehnologiju, koja podiže performanse 802.11n 2.4GHz mreže sa 450Mbit/s na 600Mbit/s u komunikaciji sa kompatibilnim uređajima, kao što je ASUS PCE-AC68. Ovo daje ASUS RT-AC3200 ruteru kombinovani prenos podataka čak do 3200Mbit/s, tri puta više od žičane gigabitne eternet mreže..

RT-AC3200 takođe koristi AiRadar i ASUS ekskluzivno fino podešavanje radio frekvencije (RF), koje obezbeđuje bolju pokrivenost, što korisnicima daje stabilnu i pouzdanu konekciju.

Foto: Promo/Asus Foto: Promo/Asus

Tri-band Smart Connect podiže performanse svakog uređaja

Značajan porast broja laptop, smartfon, tablet, smart TV i drugih uređaja, koji koriste Wi-Fi tehnologiju, doveo je do toga da je u današnjem domaćinstvu bežični propusni opseg deljen među mnoštvom uređaja. Kod standardnih rutera, ova situacija može dovesti do toga da stariji uređaji, koji koriste starije 802.a/b/g Wi-Fi standard, mogu usporiti komunikaciju bržih 802.11ac uređaja.

ASUS RT-AC3200 koristi Tri-Band Smart Connect tehnologiju kako bi odabrao optimalan opseg za svaki uređaj na osnovu njegove brzine, jačine signala i zauzetosti opsega. Ovo znači da korisnik ne mora da odlučuje o tome koji opseg da koristi. RT-AC3200 to radi automatski. Korisnicima to pruža bolju pokrivenost i stabilniju i bržu konekciju u svakom trenutku.

Adaptive QoS i Traffic Analyzer — inteligentan manadžement i monitoring saobraćaja

Foto: Promo/Asus Foto: Promo/Asus

ASUS RT-AC3200 je opremljen funkcijama lakim za korišćenje, koje korisnicima daju mogućnost optimizacije mrežnih performansi. Adaptive QoS servis automatski dodeljuje prioritete i slobodan opseg uređajima i aplikacijama kada im je to potrebno, obezbeđujući na taj način glatko strimovanje HD sadržaja, onlajn igranje bez zastoja, kristalno čiste VoIP razgovore, surfovanje internetom i preuzimanje sadržaja bez prekida.

Traffic Analyzer je ASUSWRT ekskluzivna aplikacija, koja korisniku daje trenutni uvid u dešavanja na mreži na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Korisnik je u mogućnosti da trenutno vidi udeo različitih uređaja, aplikacija ili korisnika u ukupnom saobraćaju i tako prevaziđe uska grla u korišćenju mreže. Traffic Analyzer je takođe veoma koristan za roditelje ili male preduzetnike, koji imaju potrebu da kontrolišu korišćenje interneta od strane dece ili zaposlenih.

Foto: Promo/Asus Foto: Promo/Asus

Potpuna bezbrižnost — AiProtection sa Trend Micro zaštitom

ASUS RT-AC3200 poseduje AiProtection sa ekskluzivnom Trend Micro tehnologijom. AiProtection poseduje četiri ključne funkcije. Prva je Router Security Scan, koja proverava 14 kritičnih bezbednosnih konfiguracija, otkriva rizike kojima je izložen ruter i predlaže korake za poboljšanje zaštite. Malicious Site Blocking sprečava pristup poznatim zlonamernim sajtovima koristeći Trend Micro onlajn bazu, kako bi zaštita uvek bila ažurna. Vulnerability Protection štiti uređaje koji često ostaju nezaštićeni, kao što su IP kamere, smart TV ili ‘Internet-of-Things’ (IoT) uređaji od napada. Infected Device Detection and Blocking sprečava kompromitovane uređaje da šalju lične informacije i/ili budu kontrolisani od strane zlonamernih trećih lica. Sve ove funkcije rade zajedno kako bi korisniku pružile maksimalnu zaštitu i mir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA