ODUVAĆE KONKURENCIJU: Pogledajte kakve su "zveri" od telefona Samsung Galaxy A5 i A3 (FOTO)

Ova dva modela možete da kupite u Gigatron radnjama širom Srbije, a ukoliko se odlučite da baš Gigatronu ukažete poverenje uštedećete više od 6.000 dinara!

  • 30

Elegancija, dizajn i svakako zavidne performanse izdvajaju Samsung Galaxy A seriju mobilnih telefona od ostalih. Iz ove serije se izdvajaju dva predstavnika, to su modeli A5 i A3  koji dolaze u beloj i crnoj boji.

Ova dva modela možete da kupite u Gigatron radnjama širom Srbije, a ukoliko se odlučite da baš Gigatronu ukažete poverenje uštedećete više od 6.000 dinara!

NAJTANJI DO SAD: Samsung predstavio dva nova smartfona, Galaxy A3 i A5 (FOTO)

Samsung Galaxy A5

Model Galaxy A5 karakteriše SUPER AMOLED ekran dijagonale od 5 inča, koji je spakovan u ovom fenomenalno dizajniranom kućištu.

Pokreće ga procesor sa 4 jezgra čiji je radni takt 1.2 GHz koji radi u kombinaciji sa 2GB radne i 16GB interne memorije za skladištenje vaših podataka.

Foto: Promo Foto: Promo

Telefon radi na Android platformi KitKat 4.4.4 i poseduje zadnju kameru od 16 Megapiksela i FullHD (1080p) video zapis. Cena ovog fenomenalnog telefona iznosi 55.990 dinara.

Detaljne podatke o karakteristikama ovog telefona možete pogledati na sajtu Gigatrona.

Samsung Galaxy A3

Galaxy A3 krasi SUPER AMOLED ekran od dijagonale 4,5 inča koji je spakovan u ovom fenomenalno dizajniranom kućištu. Pokreće ga procesor sa 4 jezgra čiji je radni takt 1.2 GHz koji radi u kombinaciji sa 1.5GB radne memorije i 16GB interne memorije za skladištenje vaših podataka.

Foto: Promo Foto: Promo

Telefon radi na Android platformi KitKat 4.4.4 i poseduje zadnju kameru koja ima 8 Megapiksela i FullHD (1080p) video zapis.

Ovaj telefon možete kupiti u Gigatronu, na čijem sajtu možete pogledati detaljnu specifikaciju, a cena ovog smartfona iznosi 44.990 dinara.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novus ordo seclorum

    5. februar 2015 | 18:01

    Pa moj LG G2 je za ovo azdaja

  • Sale

    5. februar 2015 | 19:11

    Cekam Xiaomi Mi note pa cu da vam pricam , a jeftiniji je od ove ponude samo tako :-)

  • tomo

    6. februar 2015 | 03:07

    Sa čim će A3 da oduva konkurenciju.Za duplo manje para se kupi daleko bolji telefon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA