NAJTANJI DO SAD: Samsung predstavio dva nova smartfona, Galaxy A3 i A5 (FOTO)

Galaxy A5 i A3 su debljine 6.7, odnosno 6.9 milimetara. Oba uređaja opremljena su Super AMOLED displejom i tehnologijom adaptivnog displeja koja omogućava jasnije fotografije sa dubljim kontrastom i živopisniji video sadržaj

  • 9

Kompanija Samsung danas je predstavila nove pametne telefone Galaxy A5 i Galaxy A3, najtanje Galaxy telefone proizvedene do sada. Prefinjenog dizajna, novi smart telefoni imaju napredne funkcije za lakše povezivanje AMOLED ekran i prednju kameru od 5 megapiksela.

- Uređaji Galaxy A5 i A3 imaju kućište od metala, ultra tankog su dizajna uz napredne funkcije hardvera koji omogućava lakše pristupanje društvenim mrežama. Novi mobilni uređaji, kreirani su za posebno napredno Galaxy iskustvo - rekao je Dž. K. Šin, generalni direktor i direktor divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Galaxy A5 i A3 su debljine 6.7, odnosno 6.9 milimetara. Sa prednjom kamerom od 5 megapiksela i inovativnim funkcijama fotografisanja, kao što su Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-cam Selfie, omogućavaju korisnicima da lakše nego ikada prave selfije visoke rezolucije uz automatsko detektovanje i fokusiranje lica. Korisnici takođe mogu da brzo i lako objavljuju fotografije i video snimke na svojim omiljenim društvenim mrežama.

Oba uređaja opremljena su Super AMOLED displejom i tehnologijom adaptivnog displeja koja omogućava jasnije fotografije sa dubljim kontrastom i živopisniji video sadržaj u praktično svakom okruženju. Galaxy A5 i A3 poseduju i Quad Core 1.2 GHz procesor za besprekorni multitasking i brže iskustvo pregledanja sadržaja. Uz to, Galaxy A5 i A3 imaju i popularne funkcije koje su ekskluzivne za Galaxy uređaje, poput Ultra-Power Saving Mode, Private Mode i Multiscreen, kao i podesivi audio koji se inteligentno adaptira i pojačava zvuk u zavisnosti od korisnikovog okruženja.

Galaxy A5 i A3 biće u prodaji na odabranim tržištima, uključujući Kinu, od novembra 2014, a mogu se pronaći u više boja – biserno bela, crna, platinasto srebrna, roze, svetlo plava i zlatna boja.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzon

    31. oktobar 2014 | 21:03

    Već se uplaših, proslo čitave dve nedelje od predstavljanje Alfe, a da Samsung nije izbacio "nov" model. Sad mogu mirno da spavam.

  • Oldboy86

    1. novembar 2014 | 20:05

    Kad ce ovo kod nas u prodaji da idem da cekam red

  • Ja

    1. novembar 2014 | 08:04

    Kad stizu kod nas? Cena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA