Tvrdi da prodaje ukleti laptop, već ima ponudu od 3.600 dolara!

Vlasnik računara je do sada doživeo 138 promena cene na više, i to sve zbog toga što je uz proizvod napisao da je njegov MacBook počeo čudno da se ponaša nakon što ga je jednom prilikom zaboravio na groblju

  • 8

Amerikanac iz Teksasa koji se na eBay-u potpisuje kao Wfatzinger prodaje svoj MacBook laptop, a ono po čemu je ovaj uređaj poseban jeste to što vlasnik tvrdi da je uklet. Na stranu što cela priča već u samom početku zvuči smešno, ali verovali ili ne, cena ovog MacBook-a je sa 75 stigla do 3.600 dolara.

Apple MacBook je iz 2007. godine, a očekuje se da će cena premašiti pomenutih 3.600 dolara, s obzirom da je do kraja aukcije na eBay-u ostalo još tri dana.

Vlasnik računara je od nedelje doživeo 138 promena cene na više, i to sve zbog toga što je uz proizvod napisao da je njegov MacBook počeo čudno da se ponaša nakon što ga je jednom prilikom zaboravio na groblju.

- Poneo sam ga sa sobom na groblje da slušam muziku dok sam skicirao nadgrobne spomenike. Sutradan sam ga našao još uvek otklopljenog kako pušta Betovena. Ubrzo nakon toga sam primetio da su sve moje pesme na iTunes-u počele da zvuče zastrašujuće, a računar je sam promenio fotografiju na ekranu u jeziv prikaz - istakao je Wfatzinger i napomenuo da je ovo bio samo početak.

- Više puta sam ga zatekao kako lebdi, a potom otkrio i da želi da komunicira. Tada sam mu dao olovku, pa sam piše poruke. Na jednoj od njih neki pokojnik je poručio da je nepravedno optužen za ubistvo i da je pogubljen 1902. godine na električnoj stolici, ali uprkos okolnostima moram da naglasim da je računar na mene imao pozitivan uticaj, i da mi je jednom prilikom pomogao da očistim garažu - napisao je vlasnik.

Bez obzira na bizarnu i vrlo smešnu priču, sigurno je da vlasnik sada pritiska F5 na tastaturi, i gleda kako se pare gomilaju. Ovo je samo još jedan dokaz da na internetu može da se proda bukvalno sve što vam padne na pamet.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA