DA LI VAS DEČKO LAŽE? Stiže aplikacija koja će vam to otkriti!

Tvorci ove mobilne aplikacije su zamislili da pomoću kamere svaka devojka može da skenira svog dragog u potrazi za neverbalnim znakovima neiskrenosti, nemira ili nepoštenja

  • 11

Ovakva tehnologija već postoji a predstavljena je ove nedelje na Mobile Teh konferenciji u Barseloni. U pitanju je sistem Affdex koji prema rečima čelnih ljudi iz kompanije "može otkriti trenutak po trenutak emocionalnog stanja koristeći kameru".

Tvorci ove mobilne aplikacije su zamislili da pomoću kamere svaka devojka može da skenira svog dragog u potrazi za neverbalnim znakovim neiskrenosti, nemira ili nepoštenja.

Ona je trenutno namenjena samo trgovcima koji bi je koristili za ocenjivanje reakcija kupaca na proizvod kao i prilikom razgovora za posao.

Šuška se da je samo pitanje vremena kada će ova tehnologija postati malo osobnija. Uostalom, program se već koristi u aplikaciji Finch, igri u kojoj se takmiči dvoje ljudi, a onaj koji prvi pokaže osmeh, gubi.

Aplikaciju poput ove će koristiti svaka žena iako to u početku neće hteti da prizna. 

Šta vi kažete na ovu zamisao?

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA