POTREBAN VAM JE NOVI TELEVIZOR? Ovo sniženje ne smete propustiti!

Samsung, Toshiba, Sony, Philips... Na vama je samo da izaberete uređaj u skladu sa vašim željama i mogućnostima

  • 0

Emitovanje digitalnog TV signala uskoro počinje i u našoj zemlji, pa se mnogi građani sada suočavaju sa problemom menjanja televizora. Rešenje za ovaj problem postoji i vrlo je jednostavan. Prodajni lanac tehnike Big Bang spremio je ovog vikenda neverovatnu akciju - 15 odsto sniženja na sve TV prijemnike.

Ovaj veliki popust važi za sve uređaje koji nisu na akciji.

Akcija važi u svim prodajnim objektima Big Banga, a izbor je zaista veliki. Samsung, Toshiba, Sony, Philips... Na vama je samo da izaberete uređaj u skladu sa vašim željama i mogućnostima. Ukoliko želite da na novom TV prijemniku surfujete internetom, gledate snimke na YouTube-u, ili možda volite da gledate 3D filmove, sigurno ćete odabrati neki od "pametnih" (smart) televizora.

Ako vam pak sa druge strane treba samo klasični TV prijemnik sa DVB-T2 tjunerom kako biste mogli da nastavite sa gledanjem televizijskih kanala nakon što se potpuno pređe na digitalni signal, odabraćete tu varijantu.

Kompletnu ponudu televizora možete pronaći na zvaničnom sajtu OVDE.

Pored fenomenalnog sniženja, tu su i odlični načini plaćanja. Više informacija o načinima plaćanja možete pronaći na zvaničnom sajtu, putem telefona 011 260 1170, ili posetite najbližu Big Bang prodavnicu. Akcija traje od 21. do 22. marta. Požurite!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA