Nova aplikacija koju je napravio Instagram će vas ODUŠEVITI!

Aplikacija pod imenom Layout trenutno je dostupna samo za iOS korisnike, a u narednim mesecima očekuje se i Android verzija. Ona će vaše fotografije učiniti još zanimljivijim

  • 0

Društvena mreža Instagram objavila je svoju treću nezavisnu aplikaciju koja omogućava spajanje više fotografija u jednu, odnosno kreiranje kolaža. Aplikacija pod imenom Layout za sada je dostupna samo za iOS korisnike, a Android verzija očekuje se u narednim mesecima.

Korisnici mogu da izaberu do devet fotografija iz galerije, bez obzira da li su one uslikane putem Instagrama ili ne. Layout će fotografije organizovati u tri kategorije: nedavno uslikane fotografije, slike na kojima se nalaze lica ljudi, a u trećoj kategoriji će biti smeštene sve fotografije.

Nova aplikacija Instagrama dodala je jednu veoma dobru mogućnost za prednju kameru. Naime, opcija "Photo Booth" će uslikati četiri slike velikom brzinom.

Foto: blog.instagram.com Foto: blog.instagram.com

Layout nudi 10 različitih obrazaca za kolaže, u zavisnosti od broja izabranih fotografija, a korisnici slike mogu da pomeraju, seku, zumiraju, dodaju efekte ogledala koji će duplirati odrećeni deo fotke...

Nakon što je kolaž napravljen, takva slika se može šerovati na Instagram, Facebook, Snapchat, Flipboard...

Foto: blog.instagram.com Foto: blog.instagram.com

Svaki peti korisnik Instagrama koristi neku od aplikacija za pravljenje kolaž fotografija, pa uopšte ne čudi što je popularna društvena mreža odlučila da napravi sopstvenu aplikaciju ove vrste.

Layout za iOS možete preuzeti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA