ANDROID APP NEDELJE: Osetite pulsiranje sveta (VIDEO)

Aplikacija, na kojoj će vam pozavideti svi korisnici Ajfona, omogućava vam da sve svoje omiljene sajtove pretvorite u prekrasni mozaik i da sve vesti sveta u svim mogućim kategorijama imate na jednom mestu

  • 0

Ovo je aplikacija na kojoj će vam pozavideti svi korisnici Ajfona. Predivnog dizajna, ona vam omogućava da izaberete svoje omiljene vebsajtove i da ih pretvorite u šarene i interaktivne mozaike.

Kategorisane u društvene mreže, "šta je novo ove nedelje", tehnologiju, vesti, biznis, zabavu, život i stil, nauku, umetnost i dizajn, sport, zabavu i humor, politiku, hranu, "genije" - sve ove sajtove možete da svrstavate po stranicama koje sami pravite i koje sami imenujete.

Od "Lonely Planet-a" preko "Nacionalne geografije" i "AskMen-a" do BBC-ja, Vol strit džurnala i AP-a, ova aplikacija ima u svojoj ponudi sve najrelevantnije moguće sajtove i rubrike koje pokrivaju gotovo sve što bi vas moglo zanimati. Izvrsno za "bivanje" u toku, ili za ubijanje vremena u saobraćaju.

Sve priče čitate u okviru same aplikacije, pa ne morate da se brinete da će vas ona samo redirektovati kao nekom drugom sajtu. Možete čuvati priče i čitati ih kasnije kada budete oflajn, možete ih "fejvoritovati", deliti putem društvenih mreža ili imejla, ili bilo kojih drugih aplikacija.

Da ne ispadne da je samo hvalimo, ova aplikacija ima i jednu ozbiljnu manu: možete da napravite samo pet stranica, a na svaku može da stane maksimalan broj od dvanaest izvora. Dakle, dobro proberite sajtove čije novosti želite da čitate.

OS: Android 2.1 i noviji

Broj preuzimanja: Između pet i deset miliona

Veličina: 5.1 MB

Cena: Besplatna

Ocena: 4.5 (Glasalo: 43,229 ljudi)

Android app nedelje: Pulse News

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA