NEVEROVATNO: Samsung Galaxy S6 je vodootporan? (VIDEO)

Iako je Samsung napomenuo da zbog promene u dizajnu novi Galaxy S6 modeli neće biti vodootporni kao njihov prethodnik, izgleda da to baš i nije tako

  • 2

Iako se Samsung Galaxy S6 i S6 Edge još uvek ne nalaze u prodaji, od početka marta kada su predstavljeni oni svakodnevno privlače pažnju svojim mogućnostima. Novi uređaji čuvene južnokorejske kompanije su zaista impresivni, a ukoliko ste mislili suprotno, možda će vam mišljenje promeniti video snimak koji se nalazi u nastavku.

NE RADITE OVO SVOM TELEFONU: Samsung Galaxy S6 preživeo brutalne udarce!

Naime, iako je Samsung napomenuo da zbog promene u dizajnu novi Galaxy S6 modeli neće biti vodootporni kao njihov prethodnik, izgleda da to baš i nije tako.

Tech Smartt je na YouTube-u objavio video snimak koji je pokazao koliko je S6 Edge izdržljiv pod vodom. Ovaj uređaj je bez problema izdržao više od 20 minuta u činiji punoj vode. Niko nije verovao da će nova Samsungova perjanica izdržati ovaj test, a ovo je više nego što se moglo očekivati od uređaja koji dolazi bez zvanične podrške za vodootpornost.

Ovako se menjao Samsung Galaxy smartfon. ODUŠEVIĆETE SE!

Printskrin: Youtube/TechSmartt Printskrin: Youtube/TechSmartt

Međutim, telefon ipak nije prošao bez problema. Nakon sušenja i punjenja, Galaxy S6 Edge je "oživeo", ali je u uređaju još uvek ostalo vode (naročito na prednjoj kameri telefona). Uređaj se takođe restartovao ili uopšte nije hteo da se pokrene.

Ovo ipak znači da ne treba sa namerom potapati novi Samsungov telefon, ali postoji velika verovatnoća da će on preživeti ukoliko vam ikada padne u baru ili ga polijete vodom na primer. Naravno, brza reakcija je ključna u spašavanju uređaja.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA