Ovako se menjao Samsung Galaxy smartfon. ODUŠEVIĆETE SE (GIF)

Tim sajta "gadgetlove.com" napravio je GIF animaciju koja prikazuje evoluciju popularnih smartfona još od prvog modela koji se pojavio 2010. godine

  • 6

Najnoviji članovi Samsung Galaxy porodice, S6 i S6 Edge, u prodaji će se pojaviti u aprilu, a novi uređaji izgledaju bolje nego ikad pre. Metalno kućište, nove boje, zakrivljena ivica ekrana značajno utiču na lepotu novih smartfona. Međutim, Galaxy uređaji nisu oduvek izgledali ovako lepo.

Tim sajta "gadgetlove.com" napravio je GIF animaciju koja prikazuje evolucije popularnih smartfona još od prvog modela koji se pojavio 2010. godine.

Ove funkcije Samsung Galaxy S6 smartfona može da ima i VAŠ TELEFON!

Samsung telefoni su neverovatno popularni. Prema izveštaju "Internationa Data Corporation" smartfoni južnokorejske kompanije su najpopularniji u svetu. U 2014. godini imali su čak 19.9 odsto udela na tržištu.

Čak su i stariji modeli i dalje popularni. Primera radi, Samsung Galaxy S3 je čak i dve godine nakon pojavljivanje i dalje jedan od najpopularnijih uređaja na tržištu.

Pogledajte kako su se razvijali Samsung Galaxy S pametni telefoni:

Foto: gadgetlove.com Foto: gadgetlove.com

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA