OVIH 6 APLIKACIJA ĆE VAM POMOĆI DA SMRŠATE: Na vama je da izaberete koja je najbolja! (VIDEO)

Naravno, nemojte da pomislite da je dovoljno da skinete aplikaciju sa interneta i da će kilogrami viška istog trenutka nestati. Ipak, pomoću ovih aplikacija motivisaćete se da vežbate i oslabite

  • 1

Danas postoje aplikacije gotovo za sve, pa ni fitnes nije izuzetak. Korisnicima "pametnih" uređaja su dostupne brojne aplikacije koje im pomažu da planiraju i prate svoje vežbanje i da smršaju.

Ukoliko ste uporni i istrajni, uz ove aplikacije možete da skinete višak kilograma.

Zombies, Run!

Zombies, Run je aplikacija idealna za one koji žele da dođu u formu. Aplikacija "priča" priču u kojoj je korisnik glavna zvezda, trkač u postapokaliptičnoj Engleskoj punoj zombija.

Aplikacija se povezuje s muzikom na uređaju i pušta je između delova priče. Igra ima 160 misija koje će vas motivisati da vežbate. Cilj igre je bežanje od zombija i spasavanje drugih ljudi.

Printskrin: YouTube/Zombies, Run! Printskrin: YouTube/Zombies, Run!

Osim toga, ona prati vežbanje i beleži podatke, procenjuje potrošnju kalorija i slično. Postoji i aplikacija za osmonedeljni trening, "Zombies 5K", koja će vas dobro pripremiti za aplikaciju Zombie, run!

Cena aplikacije Zombie 5k je 1,99 dolara za iOS i Android, dok aplikacija Zombie, Run! košta 3,99 dolara takođe za iOS i Android.

StrongLifts

Ako ste razmišljali o dizanju tegova, onda je aplikacija StrongLift za vas. Sjajna je za početnike, a korisniku nudi informacije o težini koju treba da podiže, kao i o pravom trenutku za odmor.

U teretanu je potrebno ići tri puta nedeljno. Aplikacija nudi i uputstva o tehnici podizanja tegova, o opremi i načinu izbegavanja povreda. Potpuno je besplatna za iOS i Android.

Superhero Workout

Superhero Workout je takođe aplikacija koja nudi interesantnu priču.

Korisnik se poput superheroja bori protiv zombija, a snagu dobija stvarnim treniranjem.

Igra ima 20 misija, a košta 2,99 dolara za uređaje sa operativnim sistemima iOS i Android.

Fitocracy

Aplikacija Fitocracy beleži sve vrste treninga, ona je zapravo aplikacija za fitnes, igrica i društvena mreža u jednom. Svakom vežbom sakupljate poene, a što je vežba teža, to sakupite više poena.

Rezultati se mogu podeliti s drugim korisnicima koji mogu da ostave komentar ili neki savet. Moguće je povezivanje i sa ličnim trenerima koji mogu da prate vaš rad.

Aplikacija Fitocracy je besplatna za iOS i Android.

Seven

Aplikacija Seven donosi izazov, a to je neprekidno svakodnevno sedmominutno vežbanje tokom sedam meseci. Ako propustite tri treninga, vaš napredak se vrati na nulu.

Postoje brojne vežbe koje se "otključavaju" kako napredujete. Korisnici mogu da naprave i podsetnike za vežbanje. Aplikaciju je moguće potpuno besplatno preuzeti za iOS i Android.

Pocket Yoga

Korisnicima je dostupan veliki broj pristojnih aplikacija za jogu, ali je Pocket Yoga jedna od najboljih.

Ona nudi glasovne i vizuelne instrukcije, a postoji 27 načina vežbi, nekoliko nivoa težine i trajanja.

Aplikaciju su dizajnirali instruktori joge, uključuje i muziku, a košta 2,99 dolara za iOS i Android.

(Telegraf.rs / Izvor: Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA